|
03.05.2024 15:10

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Переможниця 11 сезону романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Анна Богдан та бізнесмен Михайло Заливако перебували в стосунках протягом року, після закінчення знімань у проєкті. Однак щасливого кінця їхня історія кохання не мала.

Влітку 2022 року Богдан зробила неочікуване зізнання у своєму фотоблозі Instagram. У звернення до шанувальників йшлося про те, що вона розірвала стосунки із Заливако. Попри це, користувачі мережі, які активно стежили за розвитком подій в романтичних стосунках зіркової пари, ще кілька місяців потому вірили у возз’єднання. Після офіційної заяви про розрив, пару бачили разом на прогулянці, однак ані Михайло, ані Анна, цю подію не коментували.

Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан показала свого малюка

Вже у 2023 році, переможниця “Холостяка-11” зізналась, у яких стосунках перебуває із екскоханим. Дівчина опублікувала кілька Insta-stories до свого фотоблогу, у яких йшлося про те, що вони вже давно будуть своє життя порізно. Проте Богдан неабияк тішить, що фани все ще вважаються її та Заливако найкращою парою проєкту.

Раніше Анна заявляла, що її серце вільне, а переглядати спільні світлини із ексбойфрендом їй сумно і дотепер. За словами Богдан, їй прикро, що така красива історія кохання не мала хепі-енду.

“Переглядаю наші спільні фото… В душі боляче та сумно. Бачу всі ваші повідомлення. Зараз поки не готова виходити в сторіз. Потрібен час…” – написала Анна.

Однак зараз із соцмереж Богдан зрозуміло, що їй вдалось відпустити минуле. Дівчина публікує до свого профілю яскраві та усміхнені світлини з відпочинку. Ба більше, днями Анна замилувала шанувальників кадрами свого малюка. На знімках можна побачити маленького песика блогерки.

Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан показала свого малюка