|
03.05.2024 18:06

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Насправді ж ця історія кохання самого початку не була романтичною і вартувала такої уваги зі сторони преси, адже попри красивий фасад мала гнилу серцевину.

Так, співачка багато говорила про свої почуття до чоловіка, з’являлася з ним на різноманітних заходах, проводила його на червоні доріжки, знімала в своїх кліпах, однак, дуже скоро він зник з інформаційного простору, хоча і охоче давав інтерв’ю. На це була об’єктивна причина, яку Кароліна не поспішала розповідати.

Ані Лорак розповіла, коли дізналася про подружні зради Мурата Налчаджиоглу

Ані Лорак розповіла, коли дізналася про подружні зради Мурата Налчаджиоглу

Приблизно через 8 років після весілля пари стало відомо про те, що Мурат зраджує своїй благовірній. Неодноразово його бачили в компаніях різних жінок, здебільшого в клубах. Про зради як факт почали говорити після того, як до мережі потрапили фотографії бізнесмена в обіймах іншої дівчини.

Розлучення було дуже важким для обидвох. Зокрема, для Мурата було болісним розставання з єдиною дочкою Софією, яка народилася в цьому шлюбі. Вже через 2 роки після фактичного розставання відбулося офіційне розлучення з розподілом майна. А ще через 2 роки Кароліна зізнається, що почувалася настільки погано, що зачинялися у себе в кімнаті та плакала під ковдрою.

Примітно, що саме в цей період часу з’явилися новини про можливе воззʼєднання пари. Але не так склалося як гадалося. Незабаром Мурат зробив пропозицію руки і серця свої дівчині лілії, через 2 роки побрався з нею, а ще через півроку розійшовся. Зараз у його житті дівчина Анастасія, і чоловік довго не думав, перш ніж вступити у нові стосунки після розлучення з дружиною.

На цей раз Мурата почали активно підозрювати у тому, що і другій благовірній він також зраджував з самого початку, адже Лорак зізналася, що про зради дізналася, коли ще була вагітна.