|
03.05.2024 18:15

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Наприкінці лютого 2024 року зірка ТСН ведуча Соломія Вітвіцька несподівано оприлюднила фото, на якому позувала з якимсь загадковим чоловіком у військовій формі. У коментарі знаменитість зізнавалася, що цей чоловік знову змусив її повірити у кохання. Тоді Мережа вибухнула від коментарів. Багато зіркових колег, серед яких був Юрій Горбунов, Христина Решетник, Слава Дьомін, співачка М’ята та інші, щиро вітали Соломію та бажали їй щастя.

Соломія Вітвіцька показала свого нового коханого

Однак, була одна людина, яка була, м’яко кажучи, проти цієї спілки – це блогер Богдан Беспалов, який до того, як Соломія оприлюднила фото, вже встигла розкрити деякі неприємні подробиці роману телезірки.

За словами журналіста, який посилався на інформацію від таємних джерел, чоловік Соломії Вітвіцької одружений. Його дружина разом із дітьми перебуває у Словаччині. Нібито, Вітвіцька близька подруга сім’ї, яка скористалася ситуацією та прибрала його до рук.

Блогер розкрив цікаві подробиці з життя Соломії Вітвіцької

Вже пізніше стало відоме ім’я нового коханого Вітвіцької. Ним виявився 40-річний Олексій Сітайло – колишній голова Середино-Будського районного суду Сумської області, а тепер воїн ЗСУ. До речі, історію знайомства та минулого свого нареченого Соломія вважала за краще замовчати.

А поки що всі перетравлюють інформацію Беспалова, телезірка продовжує радувати новими публікаціями з коханим. Так, напередодні Вітвіцька оприлюднила короткий ролик, на якому показала, як проводить Олексія Сітайло на фронт.

“Коли проводжаєш коханого на Донбас”, – коротко підписала відео Вітвіцька.

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки

Цього разу обличчя коханого Соломія показувати не стала, а лише їхні ніжні обійми перед черговим відрядженням.