|
03.05.2024 18:58

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Недарма вчені кажуть, що епідемія 21-го століття — це рак. Онкологія зустрічається нам на кожному кроці, і уникнути її не вдається навіть найбагатшим цього світу. Зірки регулярно повідомляють про те, що дізналися про діагноз і будуть проходити терапію, відповідну їхньому стану. Не так давно про рак розповіла Наталка Фіцич, яка перебувала у стані ремісії понад 12 років.

Катерина Молчанова повідомила, що захворіла на онкологію

До сумної теми також приєдналася відома українська акторка Катерина Молчанова. Жінка днями також повідомила про те, що отримала позитивний результат на онкологію, і тепер вимушена проходити лікування, яка також буде активно впливати на її гормональну систему. Зокрема, на неї чекає штучна менопауза, яка виключає можливість зачаття та виношування дітей.

Катерина Молчанова повідомила, що захворіла на онкологію

“На початку лютого мені діагностували рак. На початку березня мені зробили операцію, вирізали ракову пухлину. Мені пощастило. Моя ракова клітина виявилася неагресивною і діагностували її дуже рано. Тому хіміотерапія не показана”, – розповіла артистка.

На даний момент ремісію поки що не встановлено, тому зірка буде вимушена проходити гормональну терапію, яка призведе до того, що будуть змінені деякі якості її організму. Тим не менш, це має тривати лише 5 років, після чого на Катерину чекають регулярні чекапи та прийом ліків.

Молчанова як і більшість її колег, які опинилися в такій самій ситуації наголосила на необхідності регулярно перевірятися у лікарів та слідкувати за своїм здоров’ям. Катерина знала про те, що в її сім’ї генетично є схильність до онкології, тому вона була готова до даного питання, і уважно слідкувала за своїм станом.

Нагадуємо, що своїм досвідом боротьби з онкологією раніше також ділилися Міка Ньютон, яка мала рак яєчників, а також Алла Мазур, що жила з абсолютно ідентичною недугою.