|
03.05.2024 21:15

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

У 2024 році буде 9 років, як Юрій Горбунов закохався у свою колегу телеведучу Катю Осадчу. Їхні стосунки розпочалися у 2015 році. Саме в цей час Горбунов офіційно розлучився зі своєю першою дружиною Людмилою. Офіційна версія – через різні погляди на життя.

Про цей шлюб відомо дуже мало, незважаючи на те, що він продовжився довгих 20 років. У Мережі можна знайти інформацію, що перша дружина Горбунова в минулому балетна танцівниця, вона була старша за свого чоловіка на 10 років і мала доньку від попереднього шлюбу.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Подружжя рідко виходило у світ, тому в інтернеті дуже мало їх спільних фото. На тих знімках, які можна знайти, мініатюрна Людмила в основному у темному непримітному одязі, який завжди доповнювала стильними аксесуарами.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

З’являючись на заходах з молодим чоловіком, жінка намагалася відповідати його образу і часто одягала одяг у класичному стилі. Багато хто зазначав, що незважаючи на велику різницю у віці, разом подружжя виглядало завжди органічно.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

На відміну від Каті Осадчої, яка віддає перевагу екстравагантним вбранням на вихід, Людмила намагалася залишитися непоміченою.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Наразі жінка живе в Америці. Юрій Горбунов досі намагається підтримувати зв’язок з нею. В інтерв’ю Славі Дьоміну продюсер розповів, що час від часу телефонує Людмилі. Також спілкується Горбунов і зі своєю прийомною дочкою Ксенією, яка, до речі, вже зробила його дідусем. У Мережі немає нових фото ні першої дружини, ні дочки Горбунова, оскільки обидві ведуть непублічне життя.