|
05.05.2024 09:58

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Тривалий час публіка підозрювала про роман Юрія Горбунова та Каті Осадчої. Хімія між ними була очевидною, і здавалося, що стосунки між партнерами дійсно починають розвиватися.

Цікаво, що обидва робили вигляд, ніби нічого не відбувається. На той момент у Катерини був син від попередніх стосунків Ілля, якого вона до нестями любить.

З його батьком ведуча розійшлася ще на початку нульових, і причиною послужило безліч нюансів: від різниці у віці до постійної зайнятості чоловіка.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися

Після завершення стосунків з Олегом Поліщуком Осадча для себе вирішила, що в шлюб більше не вірить, і взагалі не збиралася виходити заміж. Однак зізнавалася в інтерв’ю, що опинитися там може лише через дитину.

 Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися

Так і сталося. Коли Катерина дізналася про вагітність, то тривалий час ходила з дитиною під серцем, не будучи офіційною дружиною. Втім, Юрій Горбунов все ж таки натиснув на зірку, і вона визнала, що треба розписатися.

Сам Юрій Горбунов відчув ефект розлучення і на собі, адже за декілька років до цього розійшовся з дружиною Людмилою Горбуновою. Колишня була набагато старша за свого обранця, також виховувала дитину від попередніх стосунків, а зараз перебуває в Сполучених Штатах Америки.

В одному зі своїх інтерв’ю Юрій Горбунов прокоментував ставлення до розлучення свого та своєї дружини.

Зірка зізнався, що спілкується з Людмилою, і говорить про те, що вони залишаються близькими людьми і сім’єю, адже провели стільки років разом. Колишній дружині він дзвонить приблизно разу місяць, і Катерина про це прекрасно знає. Так само сім’я бачиться з екс-чоловіком самої ведучої Олегом, який приходить навіть на дні народження своєї колишньої тещі.

Так і Катя неодноразово засвітилася у компанії Олега Поліщука, і судячи з усього, досі підтримує з ним тісний контакт.