|
06.05.2024 12:50

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Відомий український режисер та ексчоловік опальної телеведучої Сніжани Єгорової Семен Горов, наразі веде особистий фотоблог у Instagram. Хоч профіль чоловіка налічує лише 2 тисячі підписників, він час від часу демонструє аудиторії нові, неординарні світлини.

Днями Горов опублікував допис, у якому постав у образі священника. Опису до фото режисер не залишив, однак у коментарях підписники відмітили його неочікуване вбрання.

Варто зазначити, наразі Семен Горов, справжнє ім’я якого Сергій Єгоров, активно заявляє про свою громадянську позицію. Також, нещодавно режисер дав коментар про свою ексдружину запроданку Сніжану Єгорову, яка підтримує російську агресію проти України.

Наразі Єгорова проживає в Туреччині разом з трьома дітьми від актора Антіна Мухарського та спілкується з молодшою донькою від Семена Єгорова. В інтерв’ю для видання OBOZ.UA. чоловік зізнався, що не слідкує за життям та публічними заявами Єгорової в мережі, проте знає певні деталі з розмов із донькою Олександрою.

“Знаю трохи з розмов Саші, вони спілкуються”, – розповів Горов.

А ось старша донька експодружжя, телеведуча Стася Ровінська навідріз відмовляється підтримувати зв’язок із матір’ю.

Режисер Семен Горов постав в образі священника та здивував усіх

За словами Горова, Сніжана ж неабияк цікавиться подіями в житті родини, тож відстежує публічну діяльність колишнього чоловіка та інколи надсилає йому гнівні повідомлення.

“Вона мені пише капслоком – всі букви такі здоровенні – що в мене погана українська мова і, мовляв, всі ми взагалі ніхто, а вона королівна. Я відповідаю, що бажаю їй здоров’я та щастя”, – коментує Семен Горов.