|
07.05.2024 10:46

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Популярна українська артистка з кримськотатарським корінням Джамала чекає на появу третьої дитини. Жінка розповіла, як зараз справляється з синочками, де вони мешкають та чи чекають на братика. Особистим зірка поділилася з програмою “Неймовірна правда про зірок“.

За словами жінки, її синочки – 5-річний Емір та 3-річний Селім певний час провели за межами України. Вони, разом з батьками її обранця, проживали у Польщі. Але, мати не змогла витримати тривалої розлуки та повернула дітей до столиці.

“Діти були в Варшаві. Я їх бачила раз на місяць. Але сім’я для мене важливо”, – розповіла Джа.

Джамала розповіла про майбутню дитину і старших синів

Зараз, жінка підшукує няню для маленьких розбишак, щоб трохи розвантажити себе, чоловіка та свекруху. За словами зірки, попри всі радощі та любощі, материнство – це найскладніша робота. Та і пошук няні для двох хлопчиків, справа не легка.

Джамала розповіла про майбутню дитину і старших синів

Окрім того, Джамала зізнається, третю вагітність не можна порівняти з першими двома. Вона видалася для жінки дуже важкою. Співачка не може припинити свої гастролі та постійно виступає, бо вважає це необхідним у теперішній час. На її думку, потрібно працювати попри все, й стоїть на сцені з тяжкими приступами токсикозу.

“Я розумію, що мені настільки погано, що не можу стояти, а мені зараз співати на концерті і говорити з першими обличчями. Але мені Бог допомагав”, – пригадує жінка.

Джамала розповіла про майбутню дитину і старших синів

Маленькі Емір та Селім з нетерпінням чекають на братика, а сама співачка, попри чималі незручності вагітності, мріє про 5-х дітей. Вона сподівається, що у майбутньому Бог подарує їй велику родину.

Також, на честь Великодня, артистка порадувала шанувальників знімками з тематичної фотосесії своїх синочків. Шанувальники у захваті від яскравих та дуже милих фотографій.