|
07.05.2024 14:19

Ще “потягається” з Софією Ротару: 66-річна Оксана Білозір показала обличчя зблизька, а там – нуль зморшок

Українські знаменитості, перш ніж з’явиться на публіці, зазвичай звертаються за допомогою професійних стилістів та візажистів, які допомагають підкреслити всі переваги та приховати недоліки. Публікуючи фотографії у соціальних мережах, зірки теж вдаються до хитрощів і часто обробляють знімки у фотошопі.

Так, напередодні у Facebook легендарної української співачки Оксани Білозір з’явилася свіжа фотографія. У кадрі 66-річна артистка позує у суворому чорному костюмі з брошкою на грудях. Її волосся красиво укладено. Особливу увагу привертає обличчя крупним планом, на якому ідеальний макіяж та нуль зморшок.

66-річна Оксана Білозір показала обличчя зблизька

У коментарі під знімком багато компліментів. Усі захоплювалися красою її красою та молодістю. Хтось навіть переплутав Білозір із Іриною Білик, яка теж постить подібні фото. Очевидно, перш ніж оприлюднити свій портрет, Оксана Володимирівна вдалася до фотошопу, щоб удосконалити зображення.

А як насправді виглядає артистка? Це можна побачити на відео, яке також є у мікроблозі. На кадрах, записаних у Львові у знаменитому Стійському парку, Білозір зняла себе з максимально близького ракурсу. І хоча на співачці окуляри, то крізь напівпрозорі шибки можна помітити невеликі мімічні зморшки. Саме так виглядає співачка насправді без фотошопу та фільтрів.

66-річна Оксана Білозір показала обличчя зблизька

Нагадаємо, що у 2023 році Оксана Білозір несподівано повідомила про своє розлучення з чоловіком Романом Недзельським, з яким пржила у шлюбі майже 33 роки. У коментарі артистка несподівано зізналася, що понад 10 років сімейна пара жила окремо та вже не мала спільних інтересів. Щоправда, для чоловіка Білозір їхнє розлучення стало сюрпризом, хоча артистка стверджувала, що обговорювала з чоловіком цю тему.