|
08.05.2024 14:59

Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно: це бачив навіть Коля Сєрга

Ще 3 роки тому Влад Яма був знаменитим українським хореографом, про якого знали абсолютно всі в країні. Але вже після 24 лютого зірка почав зникати з інформаційного простору, не надавав жодних даних про себе, не розповідав про те, як зачепили його події.

Вже через декілька тижнів фанати запідозрили, що насправді Влад втік. І мали рацію. Через 4 місяці хореограф вийшов на зв’язок та зізнався, що разом з родиною знаходиться в Сполучених Штатах Америки. Але мовляв, виїхав абсолютно легально.

Коля Сєрга прокоментував життя Влада Ями за кордоном після втечі

Коля Сєрга прокоментував життя Влада Ями за кордоном після втечі

Поговорювали, що справи у Влада не дуже. Мовляв, він залишив будинок, і квартиру, а сам знаходився у боргах. Артист тим часом активно збирав кошти на благодійність, і нібито не скаржився. Ба більше, йому вдалося влаштуватися на роботу, і зараз він викладає хореографію в Маямі.

Інколи чоловік викладає на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото, які провокують публіку на негативні коментарі. Але і колеги зірки інколи йдуть на цей крок і починають критикувати його.

Наприклад, нещодавно на його рахунок висловився Коля Сєрга, і згадав скандальне фото Влада біля смітника з валізою, яка свого часу наробило чимало шуму.

За словами музиканта, йому взагалі не цікаве життя Влада. Ба більше, останнє, що він бачив про хореографа – це скандальна світлина.

“Я не знаю, що він робить. Я бачив тільки якусь фотографію, де він біля смітника з валізою. Щось таке було. Я нічого про нього не знаю”

Також музикант додав, що хореограф насправді являється нецікавим для українського інформаційного простору, і він гадки немає, кому насправді він може стати кумиром. Тобто потенційної аудиторії він серед українців для хореографа не бачить.

Тим часом Влад продовжує активно спілкуватися з підписниками в мережі і має певні доходи через блог.