|
08.05.2024 19:39

Коханий Ані Лорак підтримав її після вчинку Філіпа Кіркорова: Ісаак Віджраку допомагає відійти від зради

Так, зараз шанувальники Ані Лорак активно обговорюють той факт, що її кращий друг Філіп Бедросович, з яким вона свого часу а зблизилася на Євробаченні, не віддав їй перемогу в шоу, і поставив її у незручне становище.

Артистка впевнена йшла до тріумфу, але, як з’ясувалося, найголовнішим ворогом на цьому шляху для неї був її товариш. Однак, все не так погано, як може здаватися шанувальникам, адже у Кароліни з’явилася потужна підтримка у вигляді Ісаака.

Ісаак Віджраку публічно підтримав Ані Лорак після останнього скандалу

Ісаак Віджраку публічно підтримав Ані Лорак після останнього скандалу

Так, мова йде про бойфренда артистки, з яким вона зійшлася рік тому. За цей час чоловік неодноразово встиг засвітитися в українську мовному інформаційному просторі. Особливо за свою підтримку співачки у питаннях, що стосуються її Батьківщини. Зокрема, Богдан Беспалов повідомляв, що розмовляв з Ісааком особисто, і той засудив співвітчизників Ані Лорак за ставлення до неї.

Зараз вже коханий вирішив підтримати Кароліну після її провалу на шоу.

“Ти просто найкраща”, – написав Ісаак Віджраку в коментарі до посади артистки.

У момент голосування у фіналі, коли судді обирали трійку переможців, багато хто звернув увагу на те, що Лорак похитується і, здається, ось-ось втратить свідомість. Артистка навіть зробила кілька кроків у бік виходу зі сцени, але потім все ж таки змогла зібратися з силами і залишитися.

Після закінчення зйомок Кароліна Куек зізналася, що їй справді стало погано.

“Так, я трохи втомилася. Тим більше було два номери, довелося складно. Хочеться сказати – я просто дівчинка, маленька. Місцями було незручно, у мене паморочилося в голові — дихати нічим, ти скований, на тебе тиснуть ці кілограми, ти повинен щось співати, а я не бачу навіть кантик сцени”

Судячи з усього, Лорак поділилася своєю думкою на рахунок маленької дівчинки не просто так, адже її небажання приймати якесь рішення глядачі помітили вже давно.