|
08.05.2024 20:57

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

За час своєї тривалої творчої кар’єри співачка Тіна Кароль неодноразово змінювала зачіски та стиль. Проте, її експерименти із зовнішністю, на думку шанувальників, не завжди були вдалими. Здавалося, що до її форми обличчя піде будь-яка зачіска, але це не так.

Ще на початку свого творчого шляху артистка приміряла на себе різні короткі зачіски. У мережі можна знайти фотографії, на яких Тіна Кароль підстрижена під хлопчика. Незважаючи на юний вік, рвана стрижка з поголеною потилицею робить її помітно старшою.

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль

Трохи пізніше Тіна зробила стрижку боб, яку укладала на кшталт на той час буклями. Незважаючи на креатив, даною зачіскою Кароль також додавала собі років.

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль

Найневдалішою зачіскою за всю творчу кар’єру співачки, стилісти називають креативну стрижку з короткою густою чубчиком. Щоправда, це була лише перука, яку Тіна використовувала для зйомок чергового кліпу. Щодо самої зачіски, то вона мало кому піде.

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль

Зазначимо, що раніше помилково вважалося, що з віком, коли волосся жінки набуває тьмяного і “пушкового” вигляду, втрачають блиск і еластичність, то краще зробити коротку стрижку. Однак приклад Тіни Кароль говорить про інше. Сьогодні 39-річна співачка з розкішною довгою шевелюрою виглядає набагато молодшою, ніж раніше зі стрижкою.

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль

За наявності величезного вибору засобів по догляду за волоссям, можна легко повернути їм колишній блиск, позбудеться кінчиків, що січуться, і надати їм здорового вигляду.

Якщо ви правильно підібрали засоби і виключили всі фактори, які негативно впливають на структуру волосся, то навіть при регулярному використанні звичайного шампуню і маски, волосся залишатиметься живим та блискучим.