|
09.05.2024 15:47

Знайшов нову музу: колишній чоловік Білик засвітився закордоном з відомою актрисою набагато старшою за себе

Колишній чоловік Ірини Білик – режисер та фотограф азербайджанського походження Аслан Ахмадов продовжує працювати за кордоном, де вже встиг знайти собі нову музу в особі відомої російської актриси Наталії Андрійченко – тієї самої Мері Поппінс. Нагадаємо, що Наталія Андрійченко знімалася у головній ролі у відомому фільмі «Мері Поппінс, до побачення». До цього багато років музою фотографа-стиліста була ще одна легендарна актриса Людмила Гурченко, з якою він робив надзвичайно красиві фотосесії.

Аслан Ахмадов з Іриною Білик та із сином Табрізом

Так, напередодні у мікроблозі артистки з’явилися кілька фотографій та відео, які були зняті до та під час фотосесії з Асланом Ахмадовим десь за кордоном. У кадрі 68-річна Наталія Андрійченко, яка вже багато років мешкає в Мексиці, позувала в ефектній червоній сукні на запах із рюшами. Доповнили образ красива зачіска, макіяж та чорні туфлі на невеликій шпильці.

“Дорогий Аслан Ахмадов. Дякую за Ваш геній та великий талант. Яке щастя – працювати та спілкуватися з однодумцями… Їх так мало залишилося!”,- підписала кадри актриса.

Також у розділі “сториз” з’явилися спільні знімки. На фотографії колишній Чоловік Ірини Білик з’явився з новою зачіскою, у джинсах, білій футболці та капелюсі.

Колишній чоловік Білик фотограф Аслан Ахмадов знайшов нову музу

“Талант – добре, а два ще краще”, – написали в коментарях.

Нагадаємо, що Аслан Ахмадов – третій офіційний чоловік Ірини Білик. Вони одружилися у 2015 році і приховували свої стосунки доти, доки на світ не з’явився їхній син Табріз. У 2021 Ірина Білик приголомшила шанувальників новиною про їхнє розлучення. За словами співачки, причиною стало життя на дві країни. Чоловік продовжував перебувати у Росії, Білик з дитиною жила в Україні. Незважаючи на розлучення колишнім подружжю вдалося зберегти теплі стосунки. 2022 року, коли почалася війна, Ірина Білик розповідала, що Ахмадов засудив дії російського режиму, а потім поїхав до своїх рідних до Баку.