|
09.05.2024 18:17

Настав час змін: лідер “Без Обмежень” Сергій Танчинець відкрито показав свою нову кохану: вже не сюрприз

Лідер популярного українського гурту “Без Обмежень” Сергій Танчинець більше не приховує почуттів до своєї піарниці Юлії. Тепер він хоче, щоб про це знали всі. Так, у мікроблозі музиканта з’явилася романтична чорно-біла фотографія, на якій Сергій Танчинець позує на кадрі зі своєю коханою Юлією, у романі з якою його підозрювали з квітня 2024 року. Щоправда, тоді артист не наважився оголосити про це, а зробив це лише на день народження, який відзначив 8 травня.

Сергій Танчинець більше не приховує свою нову коханку

Співак просто перепостив фото зі сторінки своєї нової дівчини разом із її привітанням, де вона написала, що Танчинець “головний герой її фільму”, а також висловилася про його талант, який надихає мільйони, а також зазначила, що їй пощастило тепер “надихати” його.

“З днем народження, моя така щира і безмежна любов”, – написала Юлія.

У коментарі відразу відгукнувся сам іменинник – “Ти моє кохання!”, – відповів Сергій.

Цікаво, що шанувальники під постом співака згадали про колишню дружину, від якої він нещодавно пішов до піарниці. Лідер “Без Обмежень” також взяв участь у листуванні.

Сергій Танчинець більше не приховує свою нову коханку

Зазначимо, що роман Сергія з піарщицею почали обговорювати лише у квітні 2024 року, проте блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці українських зірок, заявляв про це ще у березні. Також журналіст розкрив деякі неприємні деталі роману. Нібито, Юлія — колишня дружина близького друга Сергія Танчинця, яка за спиною чоловіка закрутила з ним роман.

Коли зрада була розкрита, пара почала відкрито зустрічатися і судячи з кадрів, які з’явилися в “сториз” їх Instagram, любовний зв’язок триває вже досить довго.

Сергій Танчинець більше не приховує свою нову коханку