|
10.05.2024 18:23

Відпустив каре та знайшов нову подругу: як виглядає зараз екс-чоловік Ірини Білик – стиліст за покликанням

Після розлучення з відомою українською співачкою Іриною Білик талановитий стиліст та фотограф азербайджанського походження Аслан Ахмадов продовжував жити та працювати в Росії. Після лютого 2022 ще якийсь час він знаходився на території країни-агресора, а потім, за порадою близьких друзів, виїхав на батьківщину в Баку. Потім ще ходили чутки, що нібито фотограф, який до того ж має вокальний талант, збирається повернутися назад до Росії та продовжити кар’єру. Проте, чи відбувся заявлений у Москві концерт, лишилося загадкою.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик

Майже рік про колишнього чоловіка Білик нічого не було відомо, але в березні 2023 року Ахмадов раптово з’явився в соцмережах і повідомив, що в 50 років у нього почався новий життєвий етап. Аслан розповів, що переїхав на ПМП до США. Це було виваженим рішенням – 7 років він оформляв документи та готувався до від’їзду. Війна в Україні лише прискорила процес.

Колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов змінився до невпізнання

“За ці роки дуже багато що змінилося у моєму житті та житті країни, в якій я жив. Зізнаюся, виїхати зі звичних умов було страшно, але я хлопець відчайдушний і процес інтеграції в нове суспільство, хоч мене й лякає, але так само надихає”,- написав колишній чоловік Білик.

З того часу в мікроблозі фотографа та стиліста почали з’являтися знімки його робіт. Сам Аслан рідко з’являвся у кадрі. Однак у лютому 2024 року у свій день народження фотограф опублікував у Instagram портрет. В очі кинулася сивина. У коментарі Ахмадов підбив підсумки першого року життя в США, який виявився складнішим, ніж він очікував.

Колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов змінився до невпізнання

А нещодавно Ахмадов засвітився із відомою російською актрисою Наталією Андрійченко, яка багато років живе у Мексиці. Їхня зустріч носила робочий характер. Екс-чоловік Білик зробив для знаменитості фотосесію.

Після закінчення зйомок було зроблено спільне фото. У кадрі 51-річний Ахмадов з’явився з довгим каре, в об’ємних модних джинсах на три розміри більше і звичайній білій футболці. Доповнили образ капелюха та масивні черевики.

Колишній чоловік Білик фотограф Аслан Ахмадов та Наталія Андрейченко

Зазначимо, що Ахмадов виглядав дуже стильно, як Дима Коляденко!