Рубрики: Новини
11.05.2024 13:55

Як виглядає майбутній зять сімʼї Софії Ротару: цього разу настільки гарний і мужній, наче з самого Голлівуду

Як виглядає майбутній зять сімейства Софії Ротару? Онуки артистки не поспішають пов'язувати своє життя з кимось, але Соня вже показала претендента на її руку.
Поділитися

Відома українська співачка Софія Михайлівна Ротару завжди говорила про те, що надзвичайно цінує свою родину, має в пріоритеті сімейні цінності і не поспішає видавати свою онучку Соню заміж.

Примітно, що син артистки Руслан Євдокименко свого часу також довго не одружувався, але коли знайшов ту саму, одразу розповів її під вінець, і досі щасливий у шлюбі. Саме в ньому і народилося двоє онуків артистки.

Онучка Софії Ротару показала, як виглядає її новий коханий

Онучка Софії Ротару показала, як виглядає її новий коханий

Соня росла і навчалася не в Україні. Дівчина отримала блискучу освіту, пізніше перебралася з Великобританії до Сполучених Штатів Америки. На той момент в неї вже був позаду роман з французом, але в Америці розпочалася нова любовна історія, яку постійно обговорювали в пресі — кохання з мільйонером Денисом Жадановим.

При цьому дівчина не повідомила, коли розсталася з обранцем, і тривалий час це залишалося секретом, аж допоки дівчина не наважилася представити публіці свого нового коханого. Судячи з усього, це могло тривати рік, і півтора, зважаючи на те, що вона дуже давно не показувала Дениса.

22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда

І варто відмітити, що її новий хлопець набагато красивіший за попередніх, має дуже привабливу зовнішність, стиль, і схожий на голлівудського актора.

Подробиць їхнього роману немає. Однак, пресі вже цікаво, чи є імовірність, що незабаром до сімейства Софії Ротару приєднається.

Нагадуємо, що в Україні що я не була вже 3 роки. Востаннє, вона приїжджала 2021-го, і мала намір ще навістити свою бабусю, втім, все пішло не за планом. За неофіційними даними, родина зустрічалася в Італії, де співачка нібито придбала будинок, але жодних підтверджень цьому не було. Хіба що Соня засвітилася в Європі.

Її рідний брат Анатолій на даний момент а також знаходиться у Європі, постійно змінюючи своє місцезнаходження. Як чоловіку вдалося втекти невідомо.