Рубрики: Новини
12.05.2024 15:18

“Це позиція рожевого світу”. Зробив пропозицію Яремчук, а тепер небайдужий до Христини Соловій – хто він

Відомий український виконавець, що виступає під псевдонімом OTOY різко пройшовся по Христині Соловій. Чоловік вкрай не задоволений її поведінкою.
Поділитися

Нещодавно на YouTube-каналі “Пряма червона” вийшов новий підкаст, гостем якого став популярний хіп-хіп та репвиконавиць OTOY. Чоловік відверто поговорив з ведучими шоу та розповів про своє ставлення до деяких українських артистів. Забувши про Марію Яремчук, якій він зробив пропозицію Євробаченні-2023, чоловік звернув увагу на іншу молодицю українського шоу-бізу. Христині Соловій гарно дісталося “на горіхи”.

OTOY розповів, як ставиться до Христини Соловій

Жінка відома своїм скандальним характером та принциповою позицією. Здається, що вона, як той танк – пре попри все. За час своєї кар’єри, артистка встигла розкритикувати Тіну Кароль, Олександра Пономарьова, зі скандалом розірвати робочі стосунки зі Святославом Вакарчуком та романтичні з Сергієм Жаданом. Крім того, співачка добряче посварилася на інтерв’ю з Машею Єфросиніною.

OTOY розповів, як ставиться до Христини Соловій

OTOY зізнався, що переглянув декілька шоу з участю Соловій та жінка вразила його до глибини душі. Проте, не з найкращого боку. Він визначив її, як дуже зверхню людини. До того, ж за словами репера, співачка суперечить сама собі.

“Вона говорила про артистів, які їздять у Європу і типу там кайфують, а потрібно залишатися в країні. А потім така: “У мене тур скоро по Європі””, – пригадає виконавець.

OTOY розповів, як ставиться до Христини Соловій

Таку поведінку та позицію, артист називає “позицією рожевого світу”. Він зізнається, що до повномасштабного вторгнення активно співпрацював з росією, як і більшість наших зірок. Проте, війна розставила все на свої місця. Чоловік визнає свою помилку й зазначає, що ніхто не безгрішний. Окрім самої Христини Соловій.