|
13.05.2024 11:59

Хто успадкував триповерховий дім Ніни Матвієнко: Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном – не єдині спадкоємці

Відома українська співачка Тоня Матвієнко змогла побудувати своє сімейне щастя завдяки матері, яка вчасно відкрила свої двері для молодої пари. Арсен Мірзоян залишив усе своє майно колишній дружині та дітям, і прийшов до нової обраниці з пустими кишенями. Жити їм не було де.

І хоча пара збиралася переїжджати на власну квартиру, увесь цей час прожила разом з Ніною Митрофанівнаою та її чоловіком. Так, прямим спадкоємцем Матвієнко її чоловік Петро Гончар, який 3 роки тому з’їхав і перебрався на дачу, де він мав можливість відпочити та залишитися з собою сам на сам.

Тоня Матвієнко розповіла, хто успадкував триповерховий маєток її матері

Тоня Матвієнко розповіла, хто успадкував триповерховий маєток її матері

Невдовзі після смерті Ніна Митрофанівна Арсен Мірзоян давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому саме він розповів, що виявляється, його теща хворіла на онкологію, і не хотіла, щоб про це хтось знав. Так само він зізнався, що вони продовжують жити в її будинку, а Петро Гончар повернувся з дачі, щоб турбуватися про свою онучку Ніну.

Зараз сім’я тримаються разом і підтримує одне одного, адже ця втрата стала серйозним випробуванням. Особливо важко все прийняла саме Тоня, яка нібито і розуміла, чим закінчиться історія з раком, але все одно не могла впоратися з горем.

У своєму коментарі співачка зізнавалася, що полегшити її біль допомогли організаційні моменти, через які вона постійно відволікалися і не мала можливості думати про те, що її матір пішла назавжди. Лише через декілька місяців вона змогла повністю усвідомити, що сталося, і що вона втратила.

Чоловік Ніна Митрофанівни Петро Гончар не дає жодних коментарів ж продовжує вести доволі закритий та приватний образ життя. Арсен постійно знаходиться на гастролях, і так само Тоня Матвієнко вже починає активно відновлювати гастрольну діяльність.