|
13.05.2024 19:59

Могла стати мамою двічі: який секрет ховає Руслана Лижичко, і чому вона досі не народила бажане маля

2021-го Руслана Лижичко на всю країну заговорила про те, що в її родині незабаром з’явиться малюк. Пресою розповсюджувалися новини про вагітність артистки, адже вона доволі чітко висловила плани на майбутнє.

Але вже через декілька місяців їй довелося давати інтерв’ю, в якому прозвучало пояснення, що на момент її заяви про майбутнього малюка ніякої вагітності не було. Мовляв, просто усвідомила свою готовність народити і потішила фанатів новиною.

Руслана Лижичко розповіла, коли планує стати матір’ю

Руслана Лижичко розповіла, коли планує стати матір’ю

Наступні місяці публіка намагалася розгледіти в співачці ознаки цікавого положення, але дарма. Поповнення в сім’ї на сталося, а Руслана Лижичко нині повністю задіяна у своїй концертній та волонтерські діяльності. Зараз вона навіть не хоче говорити про появу в неї дітей, і сконцентрована на інших речах. Варто відмітити, що відволікти від материнства Руслану долі вдалося не вперше.

Рівно 10 років тому Руслана також заговорила на публіку про те, що дуже хоче мати дитину, і вже готова приступити до реалізації цих планів, як в Україні наступили темні часи, і Руслана замість того, аби насолоджуватися вагітністю знаходилася на головній площі Києва.

Однак, в ті часи зірка могла собі дозволити відтягувати питання поповнення, адже на той момент їй було 40 років. Зараз вже Лижичко проходить пʼятидесятирічний рубіж.

Нагадуємо, що в одному зі своїх інтерв’ю Руслана зізналася, що її чоловік Олександр Ксенофонтов був дуже не задоволений тим зізнанням артистка на сцені щодо поповнення в сім’ї.

Вочевидь, чоловік хотів уникнути зайвої метушні навколо події, яка ще не відбулася. Але Руслана його невдоволення не розділяла, а тому зробила так, як вважала за потрібне. При цьому вона заявила, що хоче спочатку народити рідну дитину, а потім зайнятися усиновленням.