Рубрики: Новини
13.05.2024 20:58

Це свекруха Каті Осадчої: як виглядала мама Юрія Горбунова, як тільки вийшла заміж – схожа на актрису (ФОТО)

Усі бачили, як виглядає мама Каті Осадчої, проте якою була мама Юрія Горбунова шанувальники досі не знають. Продюсер нарешті показав її фото.
Поділитися

12 травня в Україні відзначали свято всіх мам. Цього дня багато знаменитостей опублікували у своїх соціальних мережах фотографії з мамами. Знімком із найріднішою людиною поділилася і зіркова ведуча Катя Осадча. На фотографії, яка, зважаючи на все, була зроблена під час подорожі, обидві жінки позували в білих футболках і сонцезахисних окулярах і виглядали дуже щасливими.

Катя Осадча з мамою

Зазначимо, що це не перший знімок Каті та її мами. А от як виглядала мати Юрія Горбунова до цього дня не бачив ніхто. Так, у міжнародний День мами продюсер вирішив оприлюднити стару фотокартку своєї найближчої та рідної людини. На знімку, який уже пожовкнув від часу позувала дуже красива жінка в темній сукні з комірцем у горошок та зачіскою “бабеттою”, яка була дуже датною у 60-70 роках.

Юрій Горбунов показав свою маму, яка дуже схожа на актрису

“Старі фотографії! Пожовклі, але такі дорогі! Тут мама тільки заміж вийшла, за мого тата! Схожа на актрису!”, – написав Юрій Горбунов.

Далі він трохи розповів про маму. За його словами, вона була трохи суворою і дуже доброю одночасно. Також Юрій повідомив, що його мами давно вже немає в живих, але слова, які вона говорила на все життя, запам’яталися і сформували його.

“Я щодня чув – Я тобі люблю!! Боже, як це важливо! Це ті, що я щодня намагаюся говорити своїм дітям! З Днем матері! Бережіть мам!”, – написав Юрій.

Нагадаємо, що останнім часом Юрій Горбунов намагається у родинному колі – молодій дружині Каті Осадчій та двома маленькими синами – Іваном і Данилом.

Також продюсер підтримує добрі стосунки зі старшим сином телеведучої від попереднього шлюбу – Іллею та своєю прийомною дочкою Ксенією, яку виховував із першою дружиною Людмилою. Наразі обидві жінки живуть у США. Періодично Горбунов із ними телефонує.