|
14.05.2024 14:37

Сховала очі за темними окулярами: Лорак засвітилася на світській тусовці у Москві – “Легенда поп-культури”

Уродженка України співачка Кароліна Куєк, яка вже багато років виступає під псевдонімом Ані Лорак, засвітилася на світській тусовці у Москві. Захід був присвячений врученню премії “Спека”. Про це артистка, яка продовжує замовчувати війну у рідній країні, похвалилася на сторінках свого Instagram.

Ані Лорак у темних окулярах засвітилася на світлій тусовці у Москві

Так, на фотографії Лорак позувала в чорних штанах з атласу, що облягають, які доповнила топом і вкороченим жакетом. Доповнили образ босоніжки-копита та темні окуляри, за якими співачка приховувала очі. У руках Кароліни була статуетка, яку їй вручили як “легенді поп-культури” в РФ. Ймовірно, гідних кандидатів не знайшлося.

У коментарі до знімків, Лорак написала багато пафосних слів про свою важку працю, в результаті якої у неї вийшла незліченна кількість пісень, в які, за її словами, вона вклала всі пережиті нею моменти. Далі вона пообіцяла радувати росіян новими витворами.

Окрім Куйок, на заході засвітилися зірки російської естради, серед яких була ще одна “мовчунья” з Одеси – Регіна Тодоренко. На відміну від своєї колеги, блогерка, співачка і ведуча з’явилася на заході в білому вбранні, яке виглядало так само дивно, як і образ Лорак. Верхня частина тулуба була одягнена в топ, внизу була вузька спідниця з великим розрізом. Впевнена у своїй неперевершеній формі, Регіна вирішила продемонструвати це на публіці та оголила живіт.

Регіна Тодоренко

Нагадаємо, що обидві артистки – Лорак і Тодоренко, вже третій рік продовжують вдавати, що в Україні нічого не відбувається. Весь цей час українки намагаються всидіти на двох стільцях, уникаючи незручних питань, а якщо доводиться відповідати, то обидві зображають із себе “голубів миру”. Ціна мовчання – ефіри та нагороди. Нехай навіть премії, яку крім як у Росії ніхто не знає.