|
15.05.2024 20:14

Стрижка під хлопчика і шоколадний колір: Тоня Матвієнко показалася без свого довгого білявого волосся

Дочка легендарної української співачки Ніни Матвієнко, яка померла від онкозахворювання у 2023 році, 43-річна Антоніна Матвієнко дуже тяжко переживала втрату матері. Згодом артистка трохи оговталася і повернулася до колишнього життя. Нині її оточує любляча родина – батько художник Петро Гончар, який знову переїхав до них у будинок, коханий чоловік Арсен Мірзоян та дві доньки – старша Уляна та маленька Ніна, названа на честь бабусі.

Тоня Матвієнко з мамою

У мікроблозі Тоні знову з’являться фото з виступів, а також пости, де вона докладно розповідає про своє життя. Так, у День матері, який відзначався в Україні 12 травня, Антоніна Матвієнко опублікувала архівну фотографію, на якій знято її зовсім ще молоду маму та маленьку дочку Уляна. Судячи з знімку, малечі всього кілька місяців. Проте найбільше на знімку вразила Тоня – шанувальники вперше побачили її з короткою стрижкою під хлопчика і темним кольором волосся. Такої Антоніни Матвієнко ще ніхто не бачив.

Тоня Матвієнко показала, як виглядала з дуже короткою стрижкою

Нагадаємо, що коли дочка легендарної співачки стала з’являтися на публіці, то у неї вже було довге волосся, яке вона завжди фарбувалася в блонд. За час своєї творчої кар’єри Антоніна ніколи не змінила зачіску, а також завжди була в одному стилі. Лише після смерті матері артистка наважилася на модний експеримент.

На фотографіях до великого інтерв’ю для журналу Viva Антоніна Матвієнко, що помітно схудла, постала з довгим до пояса волоссям, пофарбованим у пшеничний блонд. Стилісти висвітлили брови співачки, а також запропонували кілька незвичайних образів, які були кардинально протилежні тому, що зазвичай носила артистка. Зазначимо, що публікація мала приголомшливий ефект.

А що ви скажете з цього приводу?