|
15.05.2024 19:10

Софія Ротару розкрила таємницю народження сина Руслана: про це навіть не знав її покійний чоловік Анатолій

Відома українська співачка Софія Ротару завжди говорила про те, як сильно шкодує, що народила лише одного сина. Про високі сімейні цінності зірки знає увесь шоу-бізнес, і вона не втомлюється про них нагадувати у різних інтерв’ю, коли отримує запитання на рахунок майбутнього весілля її онуків.

Зокрема, інші члени родини артистки також постійно ставлять її у приклад, адже Софія Михайлівна свого часу змогла знайти своє кохання, прожити 30 років у шлюбі, і зберегти почуття до покійного чоловіка Анатолія, попри те, що він пішов з життя ще на початку нульових.

Софія Ротару розповіла, як вмовила чоловіка на народження первістка

Софія Ротару розповіла, як вмовила чоловіка на народження первістка

Цікаво, що приблизно у той самий період Софія Михайлівна розповіла таємницю народження її первістка Руслана. Виявляється, все було не так просто з вагітністю.

Після весілля Анатолій Євдокименко не був налаштований на поповнення в сім’ї. Однак, Ротару дуже хотіла стати мамою, і все ніяк не могла придумати, як її реалізувати цей план. А тому вона спочатку обманула свого чоловіка. Співачка заявила, що вже чекає на дитя, і зробила так, що її чоловік прийняв це як факт.

Коли його увага була приспана, Софія Михайлівна все ж таки завагітніла, і змогла народити здорового та красивого хлопчика, який через 30 років стане для неї не тільки відрадою, але й неймовірною опорою: після смерті Анатолія Євдокименка саме Руслан став у керма компанії, а також дав її кар’єрі друге життя.

Бо сьогодні Руслан успішно керує бізнесом в сім’ї, зберігає вірність та почуття до своєї єдиної дружини Світлани, а дітей відправив за кордон. Чи знав Анатолієм Євдокименко про те, як насправді з’явився його сина світ досі невідомо.

Але відомо, що родина неймовірно за ним сумує, адже постійно нагадує публіці про те, якою людиною він був, і як сильно його любили.