|
16.05.2024 16:16

Молода дружина Володимира Остапчука Полтавська показала кадри з пологового та розсекретила стать малюка

Як відомо, Катерина Полтавська та Володимир Остапчук таємно побралися півтора роки тому. За цей час багато чого змінилося. Зокрема, блогерка набрала популярність, стала цікавою публіці і активно створює контент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, не пропускаючи жодного приводу привернути увагу потенційної аудиторії до себе.

Безумовно, весілля з популярним телеведучим Катерині у цьому питанні дуже допомогло. І хоча суттєвих змін в особистому житті самої Катерини останнім часом немає, вона залюбки може потішитися за інших.

Катерина Полтавська розповіла про поповнення в родині і показала кадри

Катерина Полтавська розповіла про поповнення в родині і показала кадри

Так, нещодавно на акаунті зірки з’явився свіжий кадр, на якому вона показала новоспечену маму з новонародженою дитиною. З’ясувалося, що у близької людини Полтавської сталося поповнення в родині, і народилася дівчинка. Її назвали Луїзою.

Фотографії вийшли дуже ніжними, ласкавими та наповненими материнською любов’ю. Примітно, що сама Полтавська поки що на рахунок поповнення в сім’ї говорить з аудиторією неохоче, тим паче, що дівчині всього 23 роки.

Катерина Полтавська показала новонароджену дитину

Нагадуємо, що 2022-го стало відомо про розлучення Володимира Остапчука з його дружиною Христиною Горняк. Пара прожила у шлюбі всього декілька років, і увесь цей час супроводжувався численними скандалами телеведучого з його екс-дружиною Оленою Войченко. Вельми швидко Володимир знайшов нове кохання і побрався з Катериною Полтавською, яка заперечує імовірність того, що вона була коханкою.

Зараз телеведучий знову переживає конфлікт у зв’язку з розлученням, але на цей раз він носить майновий характер. З Христиною Горняк він не може поділити маєток, який вони почали будувати разом. Розбірок навіть була залучена Катерина Полтавська, потім дівчина намагається абстрагуватися від скандалу.

На даний момент невідомо, з якою імовірністю Володимиру вдасться зберегти за собою право на будинок, тим паче, що Христина Горняк має юридичну освіту.