|
16.05.2024 20:58

“Спочивай”: онук Софії Ротару повідомив про велику втрату в родині та приймає співчуття від фанатів співачки

Онуки Софії Ротару давно не живуть в Україні. Анатолій та Софія, які були названі в честь своїх бабусі та дідуся, зростали та виховувалися за кордоном, отримали блискучу освіту, і прийняли рішення будувати своє майбутнє в країнах віддалених від Східної Європи. Зокрема, Соня спочатку проживала у Великобританії, але згодом переїхала до Сполучених Штатів Америки, де нині отримує освіту дизайнера та працює моделлю.

Анатолій свою чергу деякий час проживав на батьківщині, але 2022-го переїхав до Європи, і постійно змінює своє місце проживання.

Онук Софії Ротару повідомив про втрату члена родини

Онук Софії Ротару повідомив про втрату члена родини

Обидва неймовірно схожі як на свою бабусю, так і на матір, яка також являється красунею. А от за характером брат та сестра серйозно відрізняються. Тим не менш, обидва емпетичні та чутливі.

Зокрема, нещодавно Анатолій Євдокименко поділився сумною новиною, яка стосується його родини. Чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережу Інстаграм допис про сімейну втрату. З життя пішов улюбленець молодого музиканта.

Онук Софії Ротару розмістив його фотографію та побажав пухнастому другу Джиммі спочивати з миром. У коментарях під публікацією зібралися фанати родини та висловили свої співчуття.

Нагадуємо, що 2 роки тому Анатолій потрапив у гучний скандал, пов’язаний зі спробою втечі за кордон нелегальним шляхом. Чоловіка затримали разом з його батьком ха Русланом. За попередніми даними на той момент, вони намагалися переплисти на плоту, але було заарештовані. Ніяких додаткових пояснень від родини тоді не послідувало, а Руслана з Анатолієм відпустили вже наступного дня.

Через декілька місяців молода людина підтвердив, що йому все ж таки вдалося виїхати до Європи, але він не розповів, яким чином, і чи законно це було здійснено.