|
17.05.2024 14:53

Покохала не того, і не стала приховувати: Олександр Пономарьов розповів, чому Олена Мозгова його покинула

Олександр Пономарьов та Олена Мозгова були легендарною парою. Обидва неймовірно відомі, обидва талановиті, обидва при грошах та положенні. Співак закохався у продюсерку вже в той період, коли в неї була дочка від попередніх стосунків Зоя. Але це лише зробило їхні взаємини глибшими, так як дівчинку він прийняв наче рідну.

Олена Миколаївна ніколи не вірила в шлюб, а тому розписатися з коханою Пономарьов не зміг. Тим не менш, вони побудували міцну родину, в які незабаром народилася дівчинка Женя. А ще пізніше щоб бізнес отримав новину про розлучення пари.

Олександр Пономарьов розповів про справжню причину розлучення з Оленою Мозговою

 Олександр Пономарьов розповів про справжню причину розлучення з Оленою Мозговою

Микола Мозговий, батько Олени Миколаївни, самого початку не надто добре сприймав її зв’язок з вокалістом, а тому допомагав їй у питаннях, що стосувалися майна та нерухомості. Він повністю підтримав свою дочку, хоча ініціатором розставання і людиною, яка була відповідальна за зруйнування сім’ї була вона.

Так, у своєму інтерв’ю Мозгова якось говорила, що вирішила піти від чоловіка, так як закохалася в іншого. При цьому, вона ніколи не розповідала, ким був цей чоловік. Також вона наголошувала на тому, що фізичної зради не було.

Олександр Пономарьов довго мовчав, але пізніше зізнався, що Розлучником став ніхто інший, як продюсер Едуард Клім, який на той момент був одружений, ще й до того мав роман з Гайтаною.

А вже через багато років Пономарьов заявив, що насправді Олена Мозгова все ж таки зрадила йому фізично, і адюльтер мав місце. Чим пояснюється щось сказати важко. Діти в не сприйняли новину про розлучення батьків, і встали на сторону Олександра. Олені довелося не просто з доньками, які розуміли ситуацію по-своєму.

Олександр Пономарьов свою чергу ще встиг скандалитися через власну невірність, адже Вікторія Мартинюк, його друга дружина, так само звинуватила його у зраді.