Рубрики: Новини
17.05.2024 17:37

Ті ж самі граблі: новий коханець Лорак залишив стару роботу тепер став гуру шоу-бізнесу – іронія життя

Схоже, співачка Ані Лорак із головою поринула в нові почуття і зовсім забула про свій минулий сімейний досвід із турком Муратом Налчаджиоглу.
Поділитися

У 2022 році українська співачка Ані Лорак зробила остаточний вибір і залишилася будувати кар’єру в Росії, при цьому жодним словом не обмовилася на підтримку рідної країни. За порадою свого близького друга Філіпа Кіркорова артистка на якийсь час зникла з медіапростору і вирушила “медитувати” до спекотних країн, де й познайомилася з іспанським інструктором з йоги та експертом з комплексного оздоровлення організму Ісааком Віджраком. До Москви вони вже повернулися разом, а трохи згодом оголосили себе парою.

Коханець Лорак повідомив, що покинув стару роботу заради співачки

Кароліна світилася від щастя, адже вона нарешті знайшла любов, яку так довго шукала. У 2023 році пара почала з’являтися разом на світських тусовках і вже не приховувала своїх почуттів. Іспанський інструктор з йоги впевнено тримався перед камерами і дуже швидко увійшов у роль зірки.

А нещодавно стало відомо, що новий коханий Лорак вирішив залишити свою колишню роботу та присвятити своє життя співачці. Так, у мікроблозі 47-річного Ісаака Віджраку з’явилося відео, на якому він та Ані Лорак за руку йдуть коридором, спускаються у ліфті, а потім разом виходять до публіки.

У коментарі до ролика інструктор з йоги повідомляє, що після зустрічі з Ані Лорак вирішив поміняти рід діяльності та повернуться до шоу-бізнесу. Як виявилося, Ісаак вже мав подібний досвід роботи, який тривав понад 10 років. Потім він вирішив присвятити себе практикам і 15 років надавав “допомогу тілам”, проте зустріч з Лорак докорінно все змінила і тепер він відчуває, що має присвятити все своє життя зоряній співачці.

“Ти стала моєю єдиною місією: бути поруч із тобою, захищати тебе та подорожувати разом із тобою через випробування та чудові моменти життя. За іронією долі, я знову беру участь у шоу-бізнесі”,- написав Віджраку.

Далі за текстом стало відомо, що Лорак та її іспанський мачо подолали багато труднощів, які їх згуртували, і тепер чоловік готовий втілювати в життя нові спільні проєкти. Іронія життя. Усе повертається. Здається, Ані Лорак знову настає на ті ж граблі, що і з Муратом Налчаджіоглу, який, за чутками, не соромився користуватися славою та грошима знаменитої дружини, і вся його подальша “кар’єра” була побудована лише завдяки їй.