|
17.05.2024 19:42

Кацуріна вирішила не приховувати правду і розповіла про їхню з Дантесом сім’ю: “Іноді відчуваю себе зайвою”

Нещодавно Надя Дорофєєва вперше зізналася, що після того, як стало відомо про її роман з Михайлом Кацуріним, який до цього був щасливо одружений з дизайнеркою Даше Кацуріною, вона пережила шквал “хейту” на свою адресу. Шанувальники лаяли Надю та Мишу та захищали Володимира та Дашу, які виступали в цій історії, як постраждалі сторони. Але, якого ж було здивування користувачів Мережі, коли стало відомо, що Дантес і Кацуріна почали зустрічатися.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес

Спочатку парочка приховувала свій роман, а влітку 2023 офіційно оголосили себе парою. Наразі Володимир Дантес та Даша Кацуріна живуть у затишному будинку з її дітьми від попереднього шлюбу – 8-річною дочкою Олександрою та 3-річним сином Іваном. На початку 2024 року в сім’ї з’явився ще один член – пес на прізвисько Василь. Сьогодні відео про те, як Дантес та Даша проводять час з дітьми та собакою, найпопулярніші у Мережі.

Шанувальники нетерпляче чекають на нові ролики і коментують кожен епізод. Все у цій парі виглядає гармонійно. Але нещодавно стало відомо, що ж насправді відбувається у родині Кацуріної та Дантеса.

Так, 16 травня дизайнерка розмістила в “сториз” Instagram фотографію, на якій зображений її коханий Dantes під час гри з їхнім вихованцем лабрадудлем на прізвисько Василь.

Даша Кацуріна розповіла правду про їхню з Дантесом сім’ю

Даша, у якої чудове почуття гумору та самоіронії прокоментувала кадр:

“Іноді почуваюся зайвою в цій родині”.

Шанувальники оцінили її жарт. Нагадаємо, що Володимир Дантес дуже швидко порозумівся з дітьми Даші та Міші Кацуріних. Сьогодні вони найближчі друзі. В одному з інтерв’ю Володимир зізнався, що сам був дуже здивований, коли зрозумів, наскільки він прив’язався до дітей своєї коханої.