|
17.05.2024 21:37

Мама маленького солоденького Левіка: екс-суддя “МастерШеф” Ліза Глінська нарешті розповіла про поповнення

Зіркова учасниця “МастерШеф”, улюблениця головного судді проєкту колумбійського кухаря Ектора Хіменеса-Браво кулінар-кондитер Ліза Глінська готова говорити про що завгодно, але тільки не про своє особисте життя, яке завжди тримала у суворому секреті. Негативний досвід минулих стосунків та пережите горе втрати дитини навчило молоду жінку дбайливо ставитися до сім’ї та ретельно її оберігати від сторонніх очей.

Ліза Глінська нарешті розповіла про поповнення

Однак шанувальники, яких у Глинської сотні тисяч, хочуть знати про свою улюбленицю абсолютно все. До речі, іноді Ліза йде на поступки і дуже стримано та сухо дає деяку інформацію про себе. Так, у травні 2022 року Глинська несподівано повідомила, що вийшла заміж. Про обранця відомо, що це її давній друг, з яким вона знайома понад 20 років. Весілля було дуже скромним. Більше ніяких подробиць Глинська не розповідала.

Ліза Глінська нарешті розповіла про поповнення

Ніхто не знає, як протікає її сімейне життя, проте кілька місяців тому стало відомо, що 40-річна Глинська чекає на дитину. Ця новина дуже втішила шанувальників. Їй постійно запитують і просять опублікувати хоч одне вагітне фото. На що Глинська дуже дратується. Ось що вона відповіла настирливим користувачам Мережі.

Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність

Але на одне запитання Глинська все ж таки відповіла. Одна з підписниць запитала:

“Судячи з фото з останнього посту ви стали мамою? (Вибачте, якщо це особисте).

На що Глинська відповіла:

Так. Хрестила маленького солоденького Левіка”.

Ліза Глінська нарешті розповіла про поповнення

Щодо власної дитини, то ствердно відповіла, що ще не народила.

Ліза Глінська прокоментувала свою вагітність