|
18.05.2024 17:00

“Люди над тобою сміються”: Мухарський вперше висловився про колишню дружину Єгорову, яка забрала його дітей

Ще 20 років тому Сніжана Єгорова та Антін Мухарський здавалися ідеальною парою. В них постійно брали інтерв’ю, з ними охоче спілкувалися журналісти, їхня сім’я була зразковою, і в мене було враження, що в якийсь момент усе це піде прахом. Однак, вельми швидко так і сталося. Незабаром Сніжана Єгорова повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком.

Примітно, що цьому посприяли різні політичні погляди партнерів, і обидва цього ніколи не приховували. Окрім того, Сніжани вдалося отримати небувалі аліменти від свого колишнього чоловіка, що дозволило їй взагалі не працювати.

Тривалий час Антін намагався зменшити їхню суму, адже його доходи зменшувалися, а неймовірні гроші продовжували виплачуватися. Мухарський та Єгорова дозволяли собі публічні сварки, не приховували великого конфлікту між ними, і усіляко намагалися одне одного зачепити.

Антін Мухарський вразив заявою про Сніжану Єгорову, яка забрала його дітей за кордон

 Антін Мухарський вразив заявою про Сніжану Єгорову, яка забрала його дітей за кордон

2 роки тому Сніжана Єгорова забрала дітей з України та перебралася до Туреччини. Спадкоємці Антіна з тих пір з ним не бачилися. Так само старша дочка зірки Стася виражала своє хвилювання у зв’язку з тим, що діти постійно знаходяться з телеведучою, і вимушені слідувати за нею.

Тим часом Антін вперше зробив заяву на рахунок колишньої дружини, і також поділився своїми спогадами на рахунок того, якою вона була у часи своєї популярності.

Чоловік зазначив, що на початку кар’єри колишня радила йому переїхати до рф та зневажливо ставилася до українців. Про це він розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

“Дружина (яскрава телеведуча) вигризає мозок: навіщо тобі все це? Люди над тобою сміються. Не будь ідіотом, давай поїдемо до Москви! Там краще платять, а українці всі бідні та дурні. Хочеш бути на них схожим?” – написав Антін.

Варто зазначити, що з часом поглядом Мухарського ставали все радикальніших, у той самий час, як Сніжана ставала все більш схильною до російської сторони.