|
19.05.2024 20:59

Андрій Данилко потрапив у скандал і неочікувано відреагував на ситуацію навколо себе: “А потім Вєра почала…”

Після 24 лютого Андрій Данилко показав себе, як людина вельми смілива, принципова та добра. На відміну від багатьох своїх колег чоловік залишився непросто на своїй батьківщині, але й не виїжджав з власної квартири біля Хрещатика. Там він дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів про свої взаємини з російським глядачем, про проблеми, про власні думки та погляди, тощо.

Вже через декілька місяців Данилко анонсував великий тур, метою якого був збір коштів, що перераховуються на благодійні потреби. Безумовно, організація даного туру була розпочата одразу, тому вже в травні 2022-го колектив мав можливість виїхати до Прибалтики і там зібрати справжній аншлаг.

Андрій Данилко потрапив у скандал під час власного виступу

Андрій Данилко потрапив у скандал під час власного виступу

Вєрка Сердючка та мама Вєрки Сердючки Інна Адольфівна виступали у чорному одязі. Попри веселий репертуар актори одразу ж дали зрозуміти, що часи важкі, і їхній одяг буде це підкреслювати. Так само Андрій Данилко заявив, що не буде знімати медичну маску аж допоки Україна не отримає перемогу.

Маючи хороші результати на гастролях у Прибалтиці Вєрка Сердючка разом зі своєю командою об’їздила увесь світ. Безумовно, Андрій під час гастролей закликав підтримати його батьківщину, збирав гроші, і робив усе можливе як артист, щоб зробити власний внесок.

Втім, усі ці речі не змогли вберегти Андрія від скандалу, який нещодавно стався через його російськомовний репертуар.

17 травня, в одному з київських закладів відбувся концерт Данилка, де він заспівав свої відомі хіти, проте серед них прозвучали й пісні російською мовою “Дольче Габбана” та “Все будет хорошо”.
Ведуча Анна Тульєва написала так:

“Усе було добре, але є одне але. Вєрка почала співати старі пісні, які російською мовою й нас тригернуло. Ми вирішили поїхати. Віру любимо і поважаємо, розуміємо, що її пісні виростили не одне покоління”