|
19.05.2024 21:58

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Олександр Пономарьов не з чуток знає, що розлучення в шоу-бізнесі може перерости у справжній скандал, і це крок, який необхідно робити дуже обережно. Коли зірка розходився з Оленою Миколаївною Мозговою, вони неодноразово намагалися гальмувати цей процес, і вирішити в це полюбовно.

Вікторія Мартинюк розповіла про цивільну дружину Олександра Пономарьова

Вікторія Мартинюк розповіла про цивільну дружину Олександра Пономарьова

Зокрема, Мозгова заявила, що вона просто покохала іншого і не бачила сенсу продовжувати стосунки з чоловіком. Мовляв, ніякої фізичної зради не було. І лише через 20 років Олександр заявив, що насправді Мозгова все ж таки пішла на адюльтер. Після чого отримав зустріч на звинувачення у тому, що в його житті було забагато жінок та романів.

Вікторія Мартинюк свого часу також звинувачувала колишнього чоловіка у зрадах. Але у екс-пари є спільний син Олександр, заради якого обидва підтримують хороший зв’язок. Зокрема, Вікторія давала ексклюзивний коментар, в якому про говорилося про цивільну дружину свого колишнього.

Дана зізнання прозвучало вельми натурально, адже жінка розповідала про те, як виховує сина. І у своєму зізнання також пригадала, що намагається зробити внесок у стосунки сина з його мачухою, і привчає його до того, що цю жінку необхідно поважати та прислухатися до неї.

Це було вперше, коли в мережі згадали про таємничу співмешканку Олександра Пономарьова. Вже пізніше про неї пригадували ще раз. Однак, її особистість залишається тотальною таємницею: рід діяльності, національність, вік, зовнішність, — усе це покрито завісою абсолютної секретності.

Деякі вважають, що така таємничість зумовлена тим, що ця жінка — фігура відома. Наприклад, Марію Яремчук підозрюють у тому, що вона стала дружиною Олександра Пономарьова. Варто відмітити, що днями співачка народила малюка, і також немає жодної інформації про те, від кого.

Олександр Пономарьов не світиться зі своєю обраницею ні на заходах, ні на вулицях, ні в гостях у зіркових друзів.