|
20.05.2024 13:47

Камалія після розлучення з мільярдером Захуром показала, з ким відзначала 47-річчя: в обіймах та з любов’ю

18 травня відзначила день народження найбагатша співачка в Україні Камалія. Цей день вона провела з людиною, яка завжди підтримувала її та оточувала безмежним коханням – це її мама Інна Петрівна Шмаренкова.

Камалія показала, як відзначила свій День народження без дітей та чоловіка

“Її слова та обійми стали для мене найбільшим подарунком”, – написала співачка.

Однак, незважаючи на підтримку мами та численні привітання від шанувальників та друзів у соцмережах, у день свого 47-річчя Камалія зізналася, що відчуває смуток від того, що перебуває у розлуці зі своїми дочками Арабеллою та Мірабеллою, які перебувають у Лондоні разом із колишнім чоловіком. – мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром.

“Мірабела та Арабелла, цього року не зі мною. Вони в Лондоні, і хоча зранку вже привітали мене і підняли настрій своїми дзвінками, я дуже сумую за ними”, – написала Камалія.

Нагадаємо, що влітку 2023 року співачка Камалія приголомшила новиною, що розлучається з мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром, з яким прожила у шлюбі 20 років. Для багатьох шанувальників артистки це стало великою несподіванкою, адже весь цей час пара справляла враження щасливої родини. До коментарів співачка не стала озвучувати причину розлучення, проте запевнила, що вони з чоловіком, як і раніше, у хороших і теплих відносинах.

Після Камалія та Мохаммад часто з’являлися на публіці разом. Якийсь час здавалося, що подружжя знову возз’єдналося, проте всі їхні спільні поїздки стосувалися або спільних проектів, або відпочинку з дочками. Так, напередодні співачка повернулася з Португалії, де провела незабутній відпочинок із родиною.

Камалія з родиною на відпочинку у Португалії