|
20.05.2024 19:24

Настю Каменських сфотографували на ранковій прогулянці без макіяжу та з недбалою зачіскою: дама з собачкою

Останнім часом співачка Настя Каменських багато часу проводить за кордоном, де намагається побудувати нову кар’єру тільки вже на латиноамериканському музичному ринку. Про своїх шанувальників, які залишилися в Україні, співачка теж не забуває та щодня передає їм привіти в Instagram. Як правило, це анонси з новими піснями іспанською мовою або мотивуючі пости, де Настя вчить своїх шанувальників життю та розповідає, як наповнити свій день спогадами, які потім зігріватимуть крізь роки.

Так, напередодні Настя Каменських оприлюднила нову фотографію. У кадрі артистка сиділа на покривалі у позі лотоса. На ній був яскравий рожевий костюм та кепка-бейсболка. Волосся було зібрано у недбалий хвіст, макіяж на обличчі повністю був відсутній. Зверху на колінах розмістилася її біла болонка породи бішон фризе на прізвисько Мімі.

“Дуже хочеться, щоб у нас у всіх на душі завжди було так сонячно, як сьогодні на вулиці. Навіть понеділок уже не здається таким тяжким днем, коли за вікном сонце і співають птахи. Весна створює особливий настрій”,- написала Каменських, сидячи на пляжі десь у теплих краях.

Нагадаємо, що після чуток про розлучення з Потапом співачка Настя Каменських переїхала за кордон. У лютому 2024 року артистка повідомляла, що влаштувалася в Колумбії, проте в деяких джерелах повідомляють, що Настя живе в Іспанії і не одна. Блогер Богдан Беспалов, посилаючись на інформацію з близького оточення Каменських, стверджує, що у співачки з’явився впливовий чоловік, який допомагає їй із кар’єрою. Сама артистка не коментує чутки і продовжує натякати, що досі у стосунках із Потапом.

Настя Каменських привітала Потапа з Днем народження