|
20.05.2024 22:47

Наче тут живе не кухар: подивіться на кухню в будинку Ектора Хіменеса-Браво з “МастерШеф” (ФОТО)

52-річний шеф-кухар, ресторатор та беззмінний суддя проекту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво вже 16 років живе в Україні. За цей час він встиг придбати собі затишний котедж у містечку Ірпінь, розташований неподалік Києва. Ектор дуже любить свій будинок і часто показує його Instagram. На фотографіях можна побачити фасад котеджу, виконаний у стилі лофт, невелику ділянку з газоном, терасою, басейном та садом, а також інтер’єр у середині будинку, який виконаний точно у таких відтінках, як і зовні.

Наче тут живе не кухар: подивіться на кухню в будинку Ектора Хіменеса-Браво
Наче тут живе не кухар: подивіться на кухню в будинку Ектора Хіменеса-Браво

В основному там переважають коричневі та сірі тони у різних відтінках. Найбільше цікавить шанувальників зіркового кухаря, як виглядає його домашня кухня. Багато хто припускає, що там дуже багато сучасних девайсів, різних наворочених комбайнів і всяких пристосувань для приготування їжі, проте все набагато простіше.

Судячи з фотографій, кухня найвідомішого шеф-кухаря в Україні невеликого розміру. Все дуже лаконічно. На полицях та столах немає нічого зайвого. Звичайна газова поверхня, звичайна витяжка, духовка та мікрохвильова піч. Верхні ящики повністю зачинені. Є лише одна відкрита секція, на полицях якої акуратно розставлений посуд, банки для круп та спецій, а також декоративні квіти. На столі знизу можна побачити маленький чайник і тостер.

Наче тут живе не кухар: подивіться на кухню в будинку Ектора Хіменеса-БравоНаче тут живе не кухар: подивіться на кухню в будинку Ектора Хіменеса-Браво

Зате в холодильнику Ектор має достаток продуктів. Коли в гості до знаменитого шеф-кухаря приїхала фіналістка 12-го сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко, то з дозволу господаря вдома записала відео, на якому показала весь його холодильник. Вражало достаток овочів та фруктів. Там були кабачки, авокадо, помідори, цитрусові та дуже багато зелені. Все було акуратно упаковано та розкладено по контейнерах.

Фіналістка МастерШеф провела ревізію холодильника Ектора Хіменеса-Браво
Фіналістка МастерШеф провела ревізію холодильника Ектора Хіменеса-Браво