|
21.05.2024 21:17

Як виглядають кухні Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської і Вови Ярославського: так живуть “МастерШефи”

Останні кілька сезонів компанію колумбійському шеф-кухареві та беззмінному ведучому проєкту “МастерШеф” Ектору Хіменесу-Браво складають харизматична парочка – знаменитий шеф-кухар України Володимир Ярославський та переможниця одного з перших сезонів Ольга Мартиновська. Зіркове тріо настільки полюбилася телеглядачам, що багато хто почав стежити за їхнім приватним життям. Десятки тисяч шанувальників з цікавістю спостерігають за соціальними мережами зоряного складу суддів, переглядають усі їхні “сторизи” та коментують нові пости.

Як виглядають кухні Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської і Вови Ярославського

Зазначимо, що найбільше популярністю у мікроблогах Ектора, Мартиновської та Ярославського користуються ролики з рецептами, які вони записують на власних кухнях. Більш уважні шанувальники помітили, що меблі виконані в одній кольоровій гамі та практично в одному стилі.

Як виглядає кухня Ектора Хіменеса-Браво

Як виглядає кухня Ектора Хіменеса-Браво

Як виглядає кухня Ольги Мартинівської

Як виглядає кухня Володимира Ярославського

Зверніть увагу, що в будинках суддів “МастерШеф” практично немає великої кількості навароченої кухонної техніки, зате є маса красивого посуду. Простір продуманий до дрібниць, починаючи від меблів, закінчуючи розташуванням робочих поверхонь – плити, духовки, холодильника.

Цікаво, що в Ектора та Ярославського кухні невеликого розміру і переважно закриті ящики. Ольга Мартиновська виділила своїй кухні більше простору і оформила його в стилі “лофт”. Особливу увагу привертає те, що верхні ящики на кухні зірки “МастерШеф” повністю відкриті.

Відзначимо, що це виглядає дуже стильно. Відмінний приклад, який можна втілити на власній кухні, навіть якщо вона лише 9 квадратних метрів.