|
22.05.2024 13:10

У чоловіка померлої Руслани Писанки сталося поповнення – емоції зашкалюють: “Не розумію поки”

Вдівець знаменитої української акторки Руслани Писанки Ігор Ісаков вже 2 роки як абсолютно самотній. Після того, як чоловік попрощався зі своєю дружиною, він привіз її в Україну, і навіть зробив їй пам’ятник. Вдома на нього чекали улюбленці, сад, але в будинку більше нікого не було.

Попри все, Ігор Ісаков постійно спілкується з фанатами померлої дружини та розповідає про те, як в нього справи. Шанувальники в свою чергу за це йому вдячні, адже щиро хвилюються за родину акторки.

Вдівець Руслани Писанки розповів про поповнення в його родині

 Вдівець Руслани Писанки розповів про поповнення в його родині

Примітно, що у Ігоря є велика кількість друзів, куми, родичі, і навіть рідний син, однак коханої дружини йому не вистачає, і він про це завжди говорить. Зокрема, нещодавно він влаштував перепоховання для неї, щоб Писанка могла знайти мир та спокій поруч зі своїм братом, який помер від онкології, і матір’ю, яка також пішла через рак.

Але також стаються дуже світлі та веселі моменти. Наприклад, нещодавно у його маленький родині сталося поповнення. Ігор Сокол оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому показав, як його кішка принесла йому маленьке каченя.

Поповнення він зрадів, але одразу розгубився і не знав, що з цим робити. Втім, із каченя виросла дуже красива качка, за красою її можна навіть порівняти з мандаринкою.

Нагадуємо, що про хворобу Руслани стало відомо лише після її смерті. Артистка взимку 2022-го впала зі сцени та травмувалася. Сталося це наслідок з непритомна ння. Пізніше з’ясувалося, що це було симптомом її захворювання, однак розповідати про це сім’я не хотіла.

Ще більш сумним фактом є те, що Руслана Писанка постійно брала участь у благодійних акціях, метою яких була перевірка населення на онко-маркер.