|
22.05.2024 13:31

Схуд і одразу помолодшав: Потап вразив різкими змінами у зовнішності за кордоном – Каменських оцінила

Коли Потап вперше після свого приїзду в Україну з’явився в студії ранкової програми 1+1, багато шанувальників не впізнали артиста. За час свого перебування за кордоном Олексій набрав вагу, що відразу ж позначилося на його зовнішності.

Як виглядав Потап після того, як повернувся до України

Довгий час продюсер намагався привести себе у форму і ось, нарешті, йому це вдалося. Так, напередодні у мікроблозі Потапа, який продовжує подорож Європою, з’явилася нова публікація. На знімку репер постановки на тлі дзеркала у спортивному залі. На ньому шорти, футболка, навушники та рушник на плечах. На задньому фоні видніються штанга та гантелі. У коментарі до посту, Потап закликає всіх своїх підписників розвивати навички дисципліни і систематично займатися спортом, а також дає деякі практичні поради.

Потап вразив змінами у зовнішності

“Робіть те, що важко вам так, ніби це легко… Якщо ви ніколи не займалися спортом, то ніколи не пізно починати. Головне – системність та сталість”,- пише Потап.

Далі Олексій робить висновок, що спорт – це найчкіснійший час, присвячений собі, своєму здоров’ю та настрою. Результат, як кажуть, в наявності.

Однією з перших кардинальних змін у зовнішності артиста оцінила його дружина – Настя Каменських, яка відзначила його пост смайликом у вигляді серця. Інші теж приєдналися.

Нагадаємо, що напередодні Настя Каменських теж вирішила взятися за свою фізичну форму. Після того, як їй почали писати у коментарях, що вона знову набрала вагу, співачка відновила тренування. Також відомо, що Настя сидить на правильному харчуванні. В одному з останніх постів зірка показала результат, показав себе у симпатичній міні-сукні.