|
22.05.2024 16:39

Досягли бажаного та переманили чоловіків: Тоня Матвієнко, Оля Полякова, Марічка Падалко, Настя Каменських

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко розповіла про початок стосунків з Арсеном Мірзояном

Тоня Матвієнко прекрасно знала, що закохалася в чоловіка, у якого є і дружина, і двоє дітей. Арсен одразу ж відчув закоханість до своєї колеги, але цього було недостатньо для того, аби прийняти зважене та доленосне рішення. І все ж таки, коли молоді люди майже рік знаходилися на гастролях, прийшли до висновку, що все ж таки хочуть залишитися разом.

Повернувшись додому, Арсен повідомив своїй дружині про те, що в нього інша, хоча існує імовірність того, що жінка про це давно здогадувалася.

Настя Каменських

Настя Каменських розповіла про роман з Потапом

Скільки існує колаборації між Настею Каменських та Потапом, стільки їх підозрювали у романі. В якийсь момент шанувальникам просто набридло вже обговорювати цю тему, і вони залишили пару у спокої. І приблизно саме у той момент стало відомо, що їхні підозри все ж таки були не марними — Олексій дійсно закохався у свою підопічну, а коли вона намагалася від нього піти взяв усе в свої руки, покинув дружину Ірину Гурову та зізнався Насті в коханні. До сьогодні вони є подружжям, хоча подейкують про серйозну кризу в їхніх стосунках.

Марічка Падалко

Марічка Падалко розповіла про свого чоловіка

Марічка Падалко не тільки стала коханкою, але й сама завела коханця, адже не була вільною на момент зустрічі з Єгором Соболєвим. Про їхні стосунки знали лише бабуся та Лідія Таран, але вже через рік пара не тільки заявила про своє кохання на увесь світ, але і стала батьками.

Оля Полякова

Оля Полякова розповіла про свій роман

Оля Полякова зізнавалася, що доторкнутися до себе не дозволяла Вадиму, поки він не повідомив дружині про наявність в нього іншої. А за словами співачки, вона одразу хотіла вирішити це складне питання, і поставила перед бізнесменом ультиматум, або його благовірна, або молода обранець ця. Пара також донині разом, хоча нещодавно з’являлася інформація про те, що нібито співачка закрутила роман з Владом Міцкевича. Спокійне ставлення до цього Вадима говорить або про відсутність можливості такого роману, або про його прийняття.