|
23.05.2024 21:11

“Я закохалась”: Надія Матвєєва розповіла про почуття не до молодого обранця, заради якого не послухала сімʼю

Не так давно Надія Матвеєва дійсно здивувала свою публіку зізнанням про роман з молодим обранцем. У рамках великого ексклюзивного інтерв’ю телеведуча вперше розповіла про те, що в її житті з’явився коханий, заради якого вона навіть посварилася зі своїми рідними.

Так, близькі зірки не повірили у те, що почуття чоловіка абсолютно щирі, а підозрювали його у бажання нажитися на популярній ведучий. Що врешті-решт привело до того, що в родині відбувся серйозний конфлікт. Надія Матвєєва не розділяла думку сім’ї на цей рахунок.

Надія Матвєєва розповіла про свої почуття у відповідь на зізнання в коханні

Надія Матвєєва розповіла про свої почуття у відповідь на зізнання в коханні

Але візуально не можна сказати, що відчувається, ніби в Надії на все добре. Матвєєва багато працює, бере участь у найрізноманітніших заходах та івентах, і постійно отримує зізнання у коханні та любові від своїх фанатів.

Як наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram репост публікації підписниці, яка не стримувала своїх почуттів після зустрічі з Надією.

Надія Матвєєва розповіла про свої почуття у відповідь на зізнання в коханні. Скріншот особистої сторінки зірки

Варто зазначити, що зустріч була присвячена пухнастим улюбленця. Надія Матвєєва завжди намагається брати активну участь у створенні хорошої долі для чотирилапих. Ба більше, часто вона бере до себе маленьких друзів просто на перетримку, поки притоки не знайдуть для нього нового володаря. Це неабияк допомагає, адже у знаменитостей широка аудиторія, а також знайдеться багато людей, які захочуть взяти тварину з рук саме у зірки.

У зв’язку з цією діяльністю Надія вже давно отримала визнання від зоолюбителів, які високо цінують подібну сферу. І, звичайно, Матвєєва сама нагадує людям про те, що дуже важливо піклуватися про братів наших менших.