Рубрики: Новини
24.05.2024 18:45

Чоловік Камалії несподівано приїхав із Англії: найбагатша парочка засвітилася разом на гучній тусовці зірок

Чоловік найбагатшої співачки України мільярдер та міценат пакистанського походження Мохаммад Захур прилетів спеціально із Великобританії, щоб взяти участь у премії YUNA.
Поділитися

Учора, 23 травня, великому “Жовтневому палаці” у Києві відгриміла 13 Національна музична премія YUNA, де вшановували українських артистів за досягнення у музиці за 2023 рік. Серед запрошених гостей найяскравіше виділялася пара Камалії та її впливового чоловіка Мохаммада Захура, який прилетів спеціально з Великобританії.

Камалія та мільярдер Мохаммад Захур з’явилися на музичній премії як пара

Справа в тому, що мільярдер пакистанського походження є одним із співзасновником премії, заснованої у 2011 році. На заході зіркове подружжя з’явилося у елегантних вечірніх образах. Камалія постала перед публікою у білому костюмі, що складався з широких штанів з лампасами та приталеного жакета. Доповнили образ мініатюрних прикрас. 68-річний Мохаммад Захур елегантному синьому костюмі, білій сорочці та метелику. Цього дня пара була в центрі уваги та із задоволенням позували перед камерами та роздавали інтерв’ю.

Камалія та мільярдер Мохаммад Захур з’явилися на музичній премії як пара

Здавалося, що вони, як і раніше, разом і розлучення так і не відбулося. Проте, як відомо, Камалія та Мохаммад Захур уже кілька місяців живуть окремо. Мільярдер у Великій Британії разом з дітьми, співачка більшу частину часу перебуває в Україні і лише іноді відвідує дочок. Також пара проводить спільні відпустки. Нещодавно вони були у Португалії.

Камалія з родиною на відпочинку у Португалії

Нагадаємо, що коли Камалія повідомила про розлучення, то наголосила на тому, що вона та її чоловік-мільярдер Захур, як і раніше, у добрих відносинах. Крім виховання спільних дітей – дочок Мірабеллі та Арабеллі, які живуть з батьком у Великій Британії, вони залишаються партнерами у спільних проєктах, один з яких премія YUNA.