|
24.05.2024 18:57

14-річна донька Віри Брежнєвої показала дорогоцінну каблучку на безіменному пальці: співачка буде тещею?

На відміну від старшої дочки Соні, молодша дочка Віри Брежнєвої Сара не так часто з’являється у соцмережах. Дівчинка веде сторінку до Instagram, але дуже рідко публікує там фото. У квітні 2024 року 14-річна Сара Кіперман оприлюднила серію знімків, на яких постала у дуже незвичайному для дівчинки-підлітка образі. Тоді багато хто відзначив, що дочка Брежнєвої виглядає набагато старшою за свої роки і вже давно переплюнула зіркову маму.

Віра Брежнєва показала фото своєї 14-річної донечки

А нещодавно на сторінці Сари з’явилося “сториз”, на якому дівчинка продемонструвала величезне кільце на безіменному пальці. На зап’ясті також можна побачити ідентичний браслет. Жодним коментарем дочка Брежнєвої залишати не стала, мабуть, просто хотіла похвалитися.

14-річна дочка Віри Брежнєвої похвалилася величезною каблучкою

Нагадаємо, що Сара Кіперман є дочкою відомого українського олігарха Михайла Кіпермана, який після початку війни у 2022 році разом зі своєю новою дружиною та дітьми виїхав за кордон. 2023 року служба безпеки України висунула стосовно бізнесмена підозру в розкраданні майже 600 мільйонів гривень. А трохи пізніше колишнього чоловіка Брежнєвої помітили в Женеві (Швейцарія), де він, судячи з усього, влаштувався.

Віра Брежнєва тМихайло Кіперман

Зазначимо, що дочка Сара часто проводила час із батьком та його новою родиною. Щоправда, цей Новий рік дівчинка зустрічала з мамою у Прибалтиці. Фотографіями у вбранні з пір’ям Брежнєва опублікувала у своїх соціальних мережах.

Віра Брежнєва показала свою молодшу дочку від українського мільйонера

Нагадаємо, що Віра Брежнєва жила у шлюбі з Михайлом Кіперманом шість років. Бізнесмен покинув попередню дружину і офіційно одружився зі співачкою, хоча його рідні були категорично проти цих відносин. На той момент Брежнєва вже була розкрученою зіркою. Вона взяла прізвище чоловіка, а 2009 року народила дочку Сару. Через три роки пара розлучилася. Подейкували, що Кіперман дізнався про роман артистки з Костянтином Меладзе.