|
25.05.2024 17:40

Наталія Могилевська знову “вільна”: після новини про створення щасливої родини співачка взялася за старе

Останні декілька років Наталія Могилевська навіть не приховувала свого щастя. Хоча в країні відбуваються трагічні події, в особистому житті зірка змогла досягти повної гармонії, якою може похизуватися.

При цьому ці зміни навіть позитивно вплинули на її творчість. Артистка влаштовує вистави, концерти, робить різноманітні фотосесії, і в цілому постійно тішить свою публіку все новими і новими публікаціями та оновленнями.

Наталія Могилевська розповіла про свою композицію про волю

Наталія Могилевська розповіла про свою композицію про волю

Не обходиться без нових пісень, не обходиться і без нагадування про старі композиції, які свого часу стали легендарними.

Примітно, що підписники зірки також мають постійний доступ до новин стосовно артистки, адже вона ніколи не забуває нагадувати про себе на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Наприклад, нещодавно вона поділилася черговою важливою новиною для киян під свою пісню “Вільна”.

Наталія Могилевська розповіла про свою композицію про волю. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що 2024-й став для зірки особливим. Співачка у новорічну ніч зізналася про те, що стала матір’ю. Виявляється, що декілька років тому артистка взяла з дитячого будинку двох сестер, які стали їй дочками.

Співачка поки що відмовляється їх показувати публіці, опираючись на аргументацію стосовно їхньої безпеки та бажання приватності. Тим паче, що Мішель та Софія досі до кінця не адаптувалися, і лише почали знову радіти життю. Окрім того Могилевська підкреслила наскільки складними часи були для обох дівчат, і що зараз вони заслуговують відпочинку.

Можливо згодом артистка все ж таки наважиться познайомити публіку зі своїми прийомними дочками, так само і з чоловіком Валентином, якого вона покохала декілька років тому і зробила своїм обранцем.