|
25.05.2024 18:40

Після новини про рішення розлучитися чоловік Єфросиніної публічно звернувся до неї: “Ти сама справляєшся”

Маша Єфросиніна неодноразово говорила про те, як важко сприйняла новину про розлуку з Тимуром. Коли її чоловік прийняв рішення захищати країну, вона була проти, і довго не могла його відпустити. Але довелося змиритися з тим, що Хромаєв поставив батьківщину в пріоритет.

Неодноразово вона писала про те, що це приносило велику кількість криз у їхні стосунки, і так само вона визнавала, що не може впоратися з усвідомленням того, як тепер виглядають їхні взаємини.

Маша Єфросиніна отримала публічне привітання від чоловіка Тимура

 Маша Єфросиніна отримала публічне привітання від чоловіка Тимура

Згодом у мережі навіть з’являлася інформація про кризу між ними. Нібито насправді все рухається у напрямку до розлучення, і Маша про це прекрасно знає, хоча і не поспішає говорити на публіку. Богдан Беспалов навіть повідомляв, що нібито у чоловіка телеведучої з’явилася коханка.

На свій день народження Маша Єфросиніна також залишилася без чоловіка, і зустрічає цей день разом з сином. Втім, Тимур Хромаєв забув привітати кохану дружину на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та опублікував звернення до неї.

“Машенько, сьогодні важливий день – у тебе День народження, та ще й кругла дата. Я не вважаю роки разом, але я дуже вдячний долі, що зустрів тебе тоді в Ялті, і за кожен рік, місяць, день, які ми провели разом Дуже вдячний тобі за справжність почуттів, за нашу сім’ю, за те, що навчилася приймати мої рішення, навіть якщо не погоджуєшся з ними всередині. Ти сама справляєшся з усіма обов’язками глави нашої сім’ї. Люблю тебе”

Нагадуємо, що у родині двоє дітей. Старша дитина Маші Нана давно вступила до університету та покинула територію України, що для Єфросиніної також було важким випробуванням, адже вона не була готова відпустити свою дитину.

Окрім того, телеведуча майже не реагує на новини, що стосуються її стосунків з чоловіком, що лише підливала олії у вогонь пліток щодо їхнього можливого розставання.