|
25.05.2024 23:49

МастерШеф 13 сезон 16 випуск від 25.05.2024: хто з учасників покинув шоу – “Бумеранг повинен повернутись”

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-13 на цей раз. Учасниками, котрі втратили шанс отримати перемогу стали Катерина та Влад.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-13 у 16 випуску

Любителям складно впоратися з емоціями, адже вони стоять лише за крок від одного з найголовніших бажань – отримання кітелів. За останні 7 конкурсів до суперфіналу судді прагнули перевірити всі навички, які має мати професійний кухар. І іспит на перевірку левової частини цих практичних технік розпочався вже на першому конкурсі! Аматори зійшлися у дуелях більш ніж у 30 кулінарних навичках. Боротьба була запеклою, а з проєкту мали піти одразу декілька людей.

Однак, в результаті публіка отримала імена шістьох учасників, які надалі будуть боротися за участь у шоу, звання переможця, а також бездоганну репутацію, яка в майбутньому допоможе їм як потрапити на битву сезонів, так і проходити конкурси на позиції в найкрутіших ресторанах. Адже інколи не обов’язково стати переможцем для того, щоб виграти по життю.

Тим не менш, аудиторія сприйняла вельми гостро той факт, що деякі з учасників попри важкий характер та інші свої риси, які не до вподоби глядачам, змогли закріпитися в сезоні, у той самий час як інші учасники були вимушені покинути проект.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-13. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу

Нагадуємо, що 2 роки тому трансляція шоу була призупинена приблизно на півроку у зв’язку з подіями в країні. Але врешті-решт продюсери змогли знайти спонсорів, завдяки чому глядачі на даний момент мають можливість продовжувати переглядати своє улюблене шоу.

При цьому нові сезони знімаються в умовах актуалізації подій та з дотриманням етичних норм. Зокрема, тематикою конкурсів часто стають захисники, їхні сім’ї, тощо. Також кухарі розповідають свої історії, яких за ці 2 роки накопичилося чимало, адже кожному є що повідати глядачу.