Рубрики: Новини
26.05.2024 10:15

Наталія Могилевська вперше розповіла, яка насправді її старша дочка: вже переплюнула всіх зіркових дітей

Наталія Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку та її невеличкі таємниці. Співачці є що розповісти про спадкоємицю, яку вона так полюбила.
Поділитися

Наталія Могилевська розповіла про поповнення в своїй сім’ї лише декілька місяців тому. Але публіка швидко звикла до факту про те, що насправді артистка стала матір’ю. Понад 2 роки зірка виховує двох прекрасних дівчат.

Співачка відмовляється показувати своїх спадкоємець, аргументуючи це тим, що дівчата тільки-но адаптувалися до нормального життя, і цього точно не варто псувати публічністю, яку часто навіть зіркові діти, що знайомі з шоу-бізнесом з пелюшок не можуть впоратися.

Однак, на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Наталія Могилевська часто показує, як тішить своїх дітей подарунками та святами, особливо молодшу.

Наталія Могилевська розповіла, чим захоплюється її старша дочка

 Наталія Могилевська розповіла, чим захоплюється її старша дочка

Старшу вона також не залишає без уваги. Наприклад, нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла про таланти своєї спадкоємиці. За словами артистки, її старша дочка дуже добре готує, і може похизуватися стравами, які часто не під силу навіть зрілим жінкам, що вже казати про зіркових дочок.

У дівчинки та чоловіка співачки є навіть свої фірмові страви. Зокрема, 12-річна Олександра любить готувати вареники та млинці. Натомість коханий Наталії смажить овочі на грилі, а потім робить із них салат.

“У мене старша дочка, якій 12 років, чудово готує. Вона, до речі, вареники робить, всілякі млинці… Чоловік робить найкращі баклажани, помідори, перчик і цибулю на грилі – і з цього виходить дуже крутий салат із лимоном”

Однак, поки що для Наталі Могилевської це може бути проблемою, адже на найближчі декілька місяців зірка планує схуднення, і хоче позбавитися близько 10 зайвих кілограмів. У співачки вже є програма для того, щоб привести себе у форму, але чи вийде, залишається лише сподіватися, адже співачка неодноразово ділилася і своїми провалами у подібних задачах.