|
27.05.2024 13:18

“Ми любитимемо тебе вічно”. Світлана Тарабарова повідомила про велику втрату в сімʼї: в нього лишилися діти

Присутність батьків з віком стає все меншою та меншою, однак найщасливіші люди мають можливість поспілкуватися з рідними та обійняти їх в будь-який час доби. Світлана Тарабарова не з чуток знає, що це таке — щастя мати велику родину.

Зірка народилася у люблячій сім’ї, і згодом сама створила свою власну. Її батько отримав надзвичайну можливість, побачити аж трьох онуків від зіркової дочки, адже не так давно вона стала багатодітною матір’ю. Але з молодшою онучкою доля йому надала можливість пожити на Землі лише рік. Стало відомо, що голова великої родини помер після тривалої хвороби.

Світлана Тарабарова повідомила про смерть свого батька

Світлана Тарабарова повідомила про смерть свого батька

Так, Світлана оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що її батько пішов назавжди з цього життя. Артистка опублікувала його чорно-білу фотографію, а в дописі розповіла про свої нинішніші почуття до покійного. Зокрема, Світлана нагадала, що з життя пішов і батько, і люблячий чоловік, і друг, і дідусь.

Співачка декілька разів нагадала свому батьку, що вони люблять його, і завжди будуть любити. У коментарях під публікацією фанати вже виражають свої співчуття родині.

“Тато, я люблю тебе. Ми будемо любити тебе вічно. Ти навчив мене бути сміливою та сильною, ти навчив мене цінувати сім’ю, вірити у мрію та не здаватися”

Варто відзначити, що ще в грудні 2022 року Тарабарова забрала своїх батьків із Херсона. Однак спочатку родина не могла виїхати з міста, тому що батько Світлани сильно хворів, а її рідна сестра не хотіла покидати батьків, тому залишилася разом з ними.

При цьому родина Світлани завжди знаходилася в тіні, і не надто часто з’являлися у публікаціях артистки в мікроблозі, незважаючи на те, що Тарабарова доволі відкрита у цьому питанні.