|
28.05.2024 14:55

Тоня Матвієнко зняла обручку: Арсен Мірзоян розкрив подробиці особистого життя – що відбувається у парі

Зіркова пара українських артистів Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко останнім часом дали багато відвертих інтерв’ю, де розповіли про те, про що раніше мовчали. Наприклад, співачка вперше заговорила про батька своєї старшої дочки Уляни, від якого завагітніла у 16 років. Мало хто знав, що чоловік був набагато старшим, на момент знайомства йому було 23 роки. Арсен у свою чергу зізнався, що його дружина давно не носить обручку. Що спричинило? І як до цього ставитися артист?

Арсен Мірзоян зізнався, чому його дружина Тоня Матвієнко не носить обручку

Так, в ефірі М1 ведучі телеканалу звернули увагу, що наприкінці нового кліпу Арсен Мірзоян знімає обручку. Чи це має якийсь таємний зміст і чи все нормально в зірковій сім’ї? – поцікавилися журналісти. Співак запевнив, що в кліпі це було зроблено виключно за сюжетом, однак у реальному житті він не приділяє особливої уваги таким атрибутам шлюбу, як обов’язкове носіння обручки.

“Захотів зняв, захотів наділ, захотів закинув куди-небудь … потім знову надів …”, – висловив свою думку Арсен.

Великим подивом для ведучих стало визнання артиста, що його дружина – Антоніна Матвієнко, яка намагається дотримуватися всіх канонів шлюбу, вже давно не носить обручки.

Арсен Мірзоян зізнався, чому його дружина Тоня Матвієнко не носить обручку

“У неї є якісь кільця носити на цьому пальці. Я не бачу в цьому, що це обов’язково”, – сказав Мірзоян.

При цьому у самого артиста обручку на пальці було. У процесі розмови з журналістами співак постійно його чіпав, знімав та одягав на палець. Схоже, що незважаючи на своє вільне ставлення до атрибута, Арсен все ж таки вважає за краще з’являтися на публіці з кільцем.

Арсен Мірзоян зізнався, чому його дружина Тоня Матвієнко не носить обручку

А ось ревнива Антоніна, котра регулярно перевіряє телефон знаменитого чоловіка, її зняла. А що ви думаєте з цього приводу?