|
28.05.2024 16:58

“Щойно мені повідомили”: Ірма Вітовська розповіла про смерть близької людини і не змогла приховати своє горе

Безумовно, будь-який професіонал усе своє життя продовжує вчитися. Це допомагає як у професійній діяльності, так і у збереженні іміджу. Особливо помітні зміни та зріст у артистів, які все своє життя продовжують ходити до наставників, вчителів, майстрів своєї справи на майстер-класи.

Ірма Вітовська, як акторка, не є виключенням у цій системі, і також мала вчителя, з яким близько спілкувалися. Але нажаль, у всього є свій кінець, і нещодавно зірка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, що її наставник пішов з життя.

Ірма Вітовська повідомила про смерть близької людини

Ірма Вітовська повідомила про смерть близької людини

Артистка присвятила йому величезний допис, в якому зізналася у своїх почуттях та поділилася емоціями, що викликала у неї сумна новина. Також зірка розповіла про те, що днями отримала повідомлення від вчителя, який надіслав їй смішне відео, і дуже хотіла йому подзвонити, але була зайнята, а тому відклала дзвінок на інший час, про що дуже пошкодувала, адже цей дзвінок вона реалізувати не змогла.

У коментарях під публікацією фанати почали активно підтримувати акторку, а також ділитися своїми емоціями від почутого новини, адже люди творчі, артисти, якщо навіть не стали знаменитостями, але відомі в дуже широких колах. Імовірніше за все, чоловік помер природною смертю, від віку.

Нагадуємо, що вчора також Світлана Тарабарова повідомила про велику втрату: у зірки помер батько, який дуже довго хворів, і навіть і не зміг свого часу виїхати з Херсону через свою недугу. Співачка все ж таки змогла вивезти сім’ю пізніше, але тато пішов надто скоро.