Рубрики: Новини
29.05.2024 13:29

Це сталося: дружина Павліка приготувала чоловікові грандіозний сюрприз – емоції зашкалюють, Віктор щасливий

Молода дружина Віктора Павліка вирішила порадувати чоловіка та влаштувала грандіозний сюрприз. Катерина Репяхова назвала місце, час і наказала співаку одягти святковий костюм.
Поділитися

Четверта дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова опановує професію блогера і вже активно застосовує головне правило – тримати увагу підписників та постійно вести інтригу. Так, напередодні молода жінка анонсувала якийсь сюрприз, який хоче влаштувати для свого знаменитого чоловіка Віктора Павлика, який нещодавно переніс серйозну операцію на серці і тільки виписався з клініки. Катя назвала час і місце, куди має прибути співак і попросила одягти його ошатний костюм.

Катерина Репяхова показала романтику з Віктором Павліком

Поки монтується відео, Репяхова вже встигла поділитись кількома фото, на яких зобразила реакцію Віктора Франковича на її несподіваний сюрприз. Катя підкреслила, що він “не матеріальний” і присвячений 4-м роковинам їхнього розпису в РАГСі. Судячи з знімків, для артиста сюрприз від дружини був повною несподіванкою.

Катя Репяхова влаштувала Віктору Павліку несподіваний сюрприз
Катя Репяхова влаштувала Віктору Павліку несподіваний сюрприз

Сама ж Репяхова теж залишилася задоволеною і написала:

“Я вважаю, що ВП дуже пощастило зі мною”.

Катя Репяхова влаштувала Віктору Павліку несподіваний сюрприз

Що саме відбувалося в призначеному місці, поки що залишається загадкою, але блогерка тримає інтригу:

“Відео скачується вже 6 годин, ще 22. Скільки часу займе я не знаю. Щоб змонтувати це теж займе 3-4 години без правок”, – відповіла помічниця Каті.

Катя Репяхова влаштувала Віктору Павліку несподіваний сюрприз

А поки що шанувальники зіркової родини в очікуванні “кіно”, Репяхова займається своїми поточними справами.

Нагадаємо, що минулого тижня Катя Репяхова оприлюднила велике відео, на якому було знято, як Віктор Павлік лежав у лікарні. Там були кадри з операційного столу, реанімації, в палаті та переживання Катерини в коридорі. Відео настільки вразило підписників, що у Мережі розпочалися гарячі суперечки. Багато хто не зрозумів, як дружина Павлика в таку мить могла все знімати на камеру.

“Це ж блогер, вони все знімають. Навіть ті, що не потрібно”, – писали у коментарях.

А що ви скажете з цього приводу?